ΑΘΗΝΑ
15:49
|
08.05.2024
Οι αναφορές περί παραίτησης ήρθαν μετά από τη φερόμενη οξεία αντιπαράθεση του Δημήτρη Τζανακόπουλου με άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αν και σύμφωνα με δημοσιεύματα, κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ διέψευδαν λίγο νωρίτερα τις φήμες περί παραίτησής του από τα όργανα του κόμματος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος φαίνεται πως πράγματι υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Όπως αναφέρει νεότερο δημοσίευμα της ΕφΣυν, η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζανακόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του χθες βράδυ αλλά εκείνη δεν έγινε δεκτή απ’ τον Αλέξη Τσίπρα, που επρόκειτο σήμερα να παραιτηθεί από την προεδρία του κόμματος.

Νωρίτερα σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις επερχόμενες διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου.

Οι φήμες περί παραίτησης προέκυψαν μετά από δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ήρθε σε οξεία αντιπαράθεση με τον Παναγιώτη Ρήγα στην Κουμουνδούρου το βράδυ των εκλογών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έφεση κατά της αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας

Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης και ο Ηλίας Κασιδιάρης

Συνεχίζονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Ράφα εν αναμονή της εισβολής- Δεκάδες οι νεκροί

ΠΑΣΟΚ: Η Κεραμέως να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την σκηνοθετημένη διάρρηξη στο υπουργείο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα