ΑΘΗΝΑ
07:09
|
05.05.2024
Αναφέρονται αντιδράσεις από τοπικούς φορείς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λουκέτο σε 25 καταστήματά τους βάζουν από τις 10 Ιουλίου 2023 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) στο πλαίσιο του προγράμματος αναδιάρθρωσής τους.

Κλείνουν τα καταστήματα:

Κοκκινιάς, Καλυβίων Θορικού, Αμφιθέας (Π. Φαλήρου 2), Αγίων Αναργύρων, Αγίας Τριάδας Αργολίδας, Πάτρας 4, Ερυθρών Αττικής, Ελευθέριου Θεσσαλονίκης, Δεριγνύ στην Αθήνα, Αργυρούπολης, Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, Κορυδαλλού, Κοντόπευκου, Κολωνακίου, Κηφισιάς (Κέντρο), Κάτω Πατησίων (ΑΘ. 42), Καμινίων, Καλλιθέα 3, Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, Ελληνορώσων, Βυτίνας Αρκαδίας, Νοσοκομείου Ρίου, Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας, Νέας Ιωνίας Βόλου και Νεάπολης Νίκαιας.

Για «ένα πλάνο που σχεδιάστηκε λεπτομερώς από ανθρώπους των ΕΛΤΑ, σε συνεργασία με εξωτερικό σύμβουλο, λαμβάνοντας υπόψιν τη δυναμική της εταιρείας και τις ανάγκες της αγοράς, με στόχο, σε ορίζοντα 18 μηνών, να είμαστε παντού, αλλά καλύτερα, για την εταιρεία μας, τους ανθρώπους και τους πελάτες μας», κάνει λόγο σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Γρηγόρης Σκλήκας.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr ήδη ορισμένοι δήμαρχοι και υποψήφιοι στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι στέλνουν επιστολές στη διοίκηση των ΕΛΤΑ.

Τα ΕΛΤΑ, σύμφωνα με τον Κυριάκο Πιερρακάκη, που εισηγήθηκε το 2020 την τροπολογία για την αναδιάρθρωσή τους, βρίσκονταν ήδη τότε «στο παρά ένα». Τότε κλήθηκαν σε εθελούσια έξοδο 2.000 από τους 5.500 χιλιάδες εργαζομένους τους.

Έπειτα τα ΕΛΤΑ έλαβαν ενίσχυση 280 εκατ. ευρώ, αλλά και σύναψαν ευάριθμες συμφωνίες με τον τότε βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Ιαπωνία: Απογοήτευση για τα σχόλια του Τζο Μπάιντεν περί ξενοφοβικών ασιατικών κρατών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα