ΑΘΗΝΑ
06:42
|
18.05.2024
Την παραίτησή του από όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από την ιδιότητα μέλους του κόμματος, γνωστοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος. 
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παραίτησή του από όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, αλλά και από την ιδιότητα μέλους του κόμματος, γνωστοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος».

Τα σύννεφα στις σχέσεις του Ανδρέα Λοβέρδου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είχαν πυκνώσει μετά την απόφαση καθόδου στην ίδια εκλογική περιφέρεια της Μιλένας Αποστολάκη, η οποία τελικά τον άφησε εκτός βουλής.

Το σίγουρο είναι ότι παρότι το προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, διαψεύδει τα σενάρια περί συνεργασίας του με τη ΝΔ που προέκυψαν μετά και την πρόσφατη συνάντησή του με τον Άδωνι Γεωργιάδη που τάραξε τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, ο χρόνος θα δείξει, αν ο κ. Λοβάρδος σκοπεύει να αποστρατευθεί από το πολιτικό σκηνικό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε Ιταλός δημοσιογράφος από το Σύνδρομο των Βαλκανίων

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

ΠΟΥ: Η Γάζα δεν έχει λάβει καμία ιατρική προμήθεια από τις 6 Μαΐου

Εντοπίστηκαν τρία πτώματα ομήρων της Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα