ΑΘΗΝΑ
12:34
|
20.09.2024
Απροσδόκητα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή η γνωστή συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή η δημοσιογράφος, συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ, Ίσμα Τουλάτου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά, με τη νεκροψία – νεκροτομή να αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από αναρτήσεις συναδέλφων της στο Facebook.

«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα» έγραψε η Ελένη Σπανοπούλου.

Η Ίσμα Τουλάτου σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στο Βήμα, την Athens Voice και το iefimerida.

Τα συλλυπητήρια για το θάνατο της γνωστής δημοσιογράφου εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής της, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Συγκεκριμένα, η κ. Μενδώνη έστειλε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της δημοσιογράφου για την μεγάλη απώλειά τους, αλλά μίλησε και για το ήθος και την πορεία της στο χώρο.

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση της απώλειας της Ίσμας Τουλάτου, διακεκριμένης δημοσιογράφου του πολιτιστικού ρεπορτάζ. Η Ίσμα διακρινόταν για το πάθος και την εγκυρότητα της ματιάς της, για την αφοσίωσή της στο θέατρο, στη σοβαρή μουσική και στην όπερα. Ξεχώριζε για το ήθος και την ανεξαρτησία της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους πολλούς φίλους της» ανέφερε η υπουργός.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν τους χρήστες, επιβεβαιώνει η εποπτική αρχή των ΗΠΑ

«Βασιλική» γαμήλια πρόκληση των Γλύξμπουργκ στο Βυζαντινό Μουσείο

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Art Athina: Ξεκίνησε το ραντεβού με την τέχνη στο Ζάππειο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα