ΑΘΗΝΑ
15:25
|
07.05.2024
Την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναμένεται να ανακοινώσει αύριο Τετάρτη 12/7 από την ΕΡΤ η Έφη Αχτσιόγλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναμένεται να ανακοινώσει αύριο Τετάρτη 12/7, σύμφωνα με πληροφορίες, η Έφη Αχτσιόγλου, ενόψει και της συνεδρίασης της ΚΕ του κόμματος το Σαββατοκύριακο. 

Ο ακριβής χρόνος και τόπος που θα γίνει η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κ. Αχτσιόγλου αναμένεται να γίνουν γνωστοί εντός της ημέρας. Η δήλωση αναμένεται να μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν», η Έφη Αχτσιόγλου θα συνοδεύσει την υποψηφιότητά της και με πολιτική πλατφόρμα. Όλα αυτά γίνονται μετά το αποτέλεσμα της κάλπης της 25ης Ιουνίου και την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άλλες πληροφορίες από την Κουμουνδούρου θέλουν επίσης ως υποψήφιο για την ηγεσία τον Νίκο Παππά, ενώ ακούγονται ανεπίσημα και τα οόματα των: Παύλου Πολάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο Νίκος Τεμπονέρας, που φερόταν ανάμεσα στα πρόσωπα που ενδιαφέρονταν να είναι υποψήφια για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμμετάσχει στη διαδικασία για την προεδρία του κόμματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών

Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σου

Έκλεισε το πέρασμα στη Ράφα-Ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Γάζας

Σταύρωση και Ανάσταση της Παλαιστίνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα