ΑΘΗΝΑ
05:53
|
12.05.2024
Οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιλέξουν τα τμήματα για τα οποία ο μέσος όρος τους είναι ίσος ή μεγαλύτερος από την απαιτούμενη ΕΒΕ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι να κλείσει η πλατφόρμα για τη συμπλήρωση και υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου, αφού τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Δευτέρας 17 Ιουλίου λήγει η προθεσμία που έχουν οι υποψήφιοι των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μπουν στην ειδική πλατφόρμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr και χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) που έχουν αποκτήσει, μπορούν να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (ΠΜΔ) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.

Σημειώνεται, ότι για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, (ΜΔ) οι υποψήφιοι θα βλέπουν και θα μπορούν να επιλέξουν τα τμήματα εκείνα για τα οποία ο μέσος όρος των βαθμολογικών επιδόσεων τους είναι ίσος ή μεγαλύτερος από την ΕΒΕ κάθε τμήματος, συνυπολογιζόμενης, όπου απαιτείται, και της ΕΒΕ του ειδικού μαθήματος ή των πρακτικών δοκιμασιών (αγωνίσματα για ΤΕΦΑΑ).

Όσον αφορά το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (ΠΜΔ) για εισαγωγή στα ΔΙΕΚ, οι υποψήφιοι επίσης έως και τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 (24:00), με τον ίδιο προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), μπορούν να υποβάλουν το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για τα Δημόσια ΙΕΚ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Να διεθνοποιήσουμε τα ελληνικά πανεπιστήμια: Η άλλη πλευρά του Ατλαντικού μας περιμένει

Γερμανία: «Αντισημίτες» οι ακαδημαϊκοί που τάσσονται υπέρ των φοιτητών

Γερμανία: Επιστολή καθηγητών υπέρ των φιλοπαλαιστινιακών καταλήψεων στα πανεπιστήμια

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα Πανελλαδικών εξετάσεων και λήξης μαθημάτων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα