ΑΘΗΝΑ
18:36
|
12.07.2026
Από αύριο, όλα τα πλοία που με προορισμό λιμάνια της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα θα αντιμετωπίζονται ως δυνητικοί μεταφορείς στρατιωτικών φορτίων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανεβαίνει το θερμόμετρο της πολεμικής έντασης στη Μαύρη Θάλασσα, μετά την πρόσφατη βομβιστική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας με δύο νεκρούς και μία 14χρονη τραυματία.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι από τα αύριο τα μεσάνυχτα, Πέμπτης, 20 Ιουλίου 2023, όλα τα πλοία που ταξιδεύουν με προορισμό τα λιμάνια της Ουκρανίας στην Μαύρη Θάλασσα θα αντιμετωπίζονται από τις ρωσικές δυνάμεις ως δυνητικοί μεταφορείς στρατιωτικών φορτίων.

Στην ανακοίνωση του που αναρτήθηκε στην εφαρμογή Telegram, το ρωσικό υπουργείο ’Αμυνας επισημαίνει ότι μερικές περιοχές στα βορειοδυτικά και νοτιοανατολικά των διεθνών υδάτων της Μαύρης Θάλασσας κηρύσσονται «προσωρινά επικίνδυνες» για την ναυσιπλοΐα.

Προειδοποιεί επίσης ότι τα κράτη υπό την σημαία των οποίων ταξιδεύουν τα πλοία θα θεωρούνται εμπλεκόμενα στην σύρραξη της Ουκρανίας με το μέρος του Κιέβου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα