ΑΘΗΝΑ
14:26
|
11.05.2024
Η στενή συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά και αντιπρόεδρος των γυναικών Ευρωσοσιαλιστών, δεν ήταν υποψήφια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις πρόσφατες εκλογές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την διαγραφή από το Κίνημα της Ζέφης Δημαδάμα, λίγη ώρα μετά την αποδοχή εκ μέρους της του διορισμού της στη θέση της Γενικής Γραμματέως Ισότητας, ανακοίνωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ,  Ανδρέας Σπυρόπουλος.

«Η Ζέφη Δημαδάμα με την αποδοχή του διορισμού της στη θέση της Γ. Γ. Ισότητας στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πολιτικά έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Με απόφαση μου διαγράφεται από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του κόμματος. Επίσης δρομολογήθηκε ήδη η αντικατάσταση της στο PES WOMΕN», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά της η κ. Δημαδάμα, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν κάνει λόγο για διαγραφή αλλά για «αυτονόητη υποβολή» της παραίτησής της «από κάθε ιδιότητα με κομματικό πρόσημο» για λόγους δεοντολογίας.

Η Ζέφη Δημαδάμα, στενή συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά και αντιπρόεδρος των γυναικών Ευρωσοσιαλιστών, δεν ήταν υποψήφια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις πρόσφατες εκλογές, ενώ σε ανάρτησή της, τον περασμένο Μάιο, είχε δηλώσει ότι παραμένει «στρατιώτης της παράταξης».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δήλωση ΚΚΕ για την επίσκεψη Ράμα στην Ελλάδα

Πολωνία: Νέοι φράχτες στα σύνορα με τη Λευκορωσία

H Γερμανία στη δίνη της πολιτικής βίας

Βόρεια Κορέα: Νέο σύστημα MLRS με εκτοξευστή 240 χιλιοστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα