ΑΘΗΝΑ
04:08
|
06.10.2024
Νίκησε το Μαυροβούνιο και πέρασε θριαμβευτικά στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πρόκριση της στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που διεξάγεται στην Φουκουόκα της Ιαπωνίας πέτυχε η Εθνική πόλο των ανδρών, επικρατώντας του Μαυροβουνίου με 10-9 και περιμένει τον επόμενο αντίπαλό της που θα προκύψει από τον νικητή του αγώνα Ιταλία – Σερβία, με τους Ιταλούς να είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με την Ελλάδα να έχει τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του.

Στα τελευταία λεπτά, το σκορ ήταν ισόπαλο, με τη γαλανόλευκη να βγάζει τεράστιες άμυνες, αλλά να μην μπορεί να πετύχει το γκολ της νίκης. Τελικά, το κατάφερε 57 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, με τον Σκουμπάκη να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ, να γράφει το 10-9 και να στέλνει την Ελλάδα στα προημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-3, 1-3, 3-2.

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Καλογερόπουλος, Τζωρτζάτος

Μαυροβούνιο: Άντριτς, Μάτσιτς, Πέρκοβιτς, Αβέρκα 1, Τσούτσκοβιτς, Πόπαντιτς 1, Βούγιοβιτς, Ντ. Ράντοβιτς 3, Ουκρόπινα 2, Σπάιτς 1, Μάτκοβιτς 1, Β. Ράντοβιτς, Τεσάνοβιτς

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ευρωπαϊκή βραδιά με θρίαμβο του Ολυμπιακού, ήττα για τον ΠΑΟΚ και ισοπαλία για τον ΠΑΟ

Οπαδοί της Στεάουα Βουκουρεστίου συνελήφθησαν στον Προμαχώνα

Τη νίκη αναζητά ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπόρατς στη Βοσνία

Εντός έδρας Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη δεύτερη αγωνιστική του Europa League

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα