ΑΘΗΝΑ
23:18
|
12.05.2024
Η αιτία που οδήγησε πρόωρα στο θάνατο την διάσημη ερμηνεύτρια δεν έγινε άμεσα γνωστή. Δεν μπόρεσε, ωστόσο, ποτέ να ξεπεράσει την αυτοκτονία του γιου της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θλίψη στους φίλους της ποπ μουσικής προκαλεί απόψε η είδηση του πρόωρου θανάτου της γνωστής Ιρλανδής τραγουδίστριας Sinead O’ Connor.

Η ερμηνεύτρια των αξέχαστων επιτυχιών όπως «Nothing Compares 2 U» που ήταν νούμερο ένα το 1990 στην κατάταξη του μουσικού περιοδικού Billboard Music Awards έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, δίχως να γίνει άμεσα γνωστή η αιτία του θανάτου της.

Η Σινέντ Μαρί Μπερναντέτ Ο’ Κόνορ ήταν τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή τη δεκαετία του 1980 με το άλμπουμ της The Lion and the Cobra.Είχε τρία παιδιά, εκ των οποίων ο 17χρονος γιος της Shane, που είχε δραπετεύσει από νοσοκομείο ενώ βρισκόταν υπό επιτήρηση για να μη δώσει τέλος στη ζωή του.

Η αιτία που οδήγησε πρόωρα στο θάνατο την διάσημη ερμηνεύτρια δεν έγινε άμεσα γνωστή. Η ίδια σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο Twitter είχε ανεβάσει μια φωτογραφία μαζί του, γράφοντας στη λεζάντα:

«Ζω σαν ένα νεκρό πλάσμα της νύχτας από τότε. Ήταν η αγάπη της ζωής μου, το φως της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή χωρισμένη σε δύο μέρη. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγαπούσε άνευ όρων. Νιώθω χαμένη χωρίς αυτόν».

Η τελευταία της ανάρτηση ήταν πριν μερικές μέρες, και ήταν αφιερωμένη στις μητέρες που έχασαν παιδιά από αυτοκτονία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος

Eurovision 2024: Επίσημα εκτός τελικού η Ολλανδία-Αποκλεισμός για τον Europapa

Disiecta Membra #12: Μία θαρραλέα κίνηση

Δωρεάν είσοδος σε όλα τα μουσεία και πλήθος εκδηλώσεων το Σάββατο, 18/5/24

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα