ΑΘΗΝΑ
12:44
|
28.04.2024
Με Γκλέτσο στη Στερεά Ελλάδα και Δανέλλη στην Κρήτη πάει τον Οκτώβρη η Κουμουνδούρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις πρώτες υποψηφιότητες που θα στηρίξει στις Περιφέρειες στις εκλογές του Οκτωβρίου, ανακοίνωσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής του Γραμματείας.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα στηρίξει για την Περιφέρεια Ηπείρου τον Γιάννη Στέφο, για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο, για την Περιφέρεια Κρήτης τον Σπύρο Δανέλλη, για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Γεωργία Ζεμπιλιάδου και για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον Απόστολο Γκλέτσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάσει εκ νέου για τις υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τη συζήτηση να είναι έντονη για το πρόσωπο που θα διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων. Τα ονόματα που έχουν έως τώρα πέσει στο τραπέζι είναι αυτά των Κώστα Ζαχαριάδη, Νίκου Φίλη και του εργατολόγου Κώστα Τσουκαλά, ενώ έχει ακουστεί και αυτό της Όλγας Μπαλαούρα.

Δύο νέες ανακοινώσεις από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑλ

Δύο ακόμη υποψηφιότητες ανακοίνωσε και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως αποφάσισε η Επιτροπή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση του κόμματος, θα στηριχτεί η υποψηφιότητα του καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρη για την Περιφέρεια Θεσσαλία και της Βάσως Χοχλάκη, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Απεργία την 1η Μαΐου και εργασιακό θέατρο του παραλόγου

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα