ΑΘΗΝΑ
12:12
|
26.02.2024
Αναβάλλεται η τελετή απονομής των βραβείων Emmy λόγω της ιστορικής απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων του Χόλιγουντ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και να μεταδοθεί από το Fox, αναβάλλεται λόγω της ιστορικής απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων στο Χόλιγουντ.

Η νέα ημερομηνία δεν έχει ακόμη οριστεί, ωστόσο πηγές κοντά στη διοργάνωση επιβεβαιώνουν ότι η αρχική ημερομηνία όπως και ο μήνας δεν λαμβάνονται πλέον υπόψη.

Στην καλύτερη περίπτωση η τελετή δεν θα πραγματοποιηθεί έως ότου το Σωματείο των Ηθοποιών (SAG-AFTRA) και η Ένωση Σεναριογράφων της Αμερικής (WGA) καταλήξουν σε συμφωνία με τη Συμμαχία Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης – αλλά τόσο η Ακαδημία Τηλεόρασης όσο και το Fox που έχει αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση, εξακολουθούν να συζητούν τη νέα ημερομηνία.

Πρόκειται για την πρώτη αναβολή των Βραβείων Emmy εδώ και δύο δεκαετίες.

Η Ακαδημία Τηλεόρασης και το CBS, που είχε αναλάβει τότε τη μετάδοση προχώρησαν στην αναβολή της τελετής του 2001 μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου εκείνης της χρονιάς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πανστρατιά αγροτών στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε. (upd)

ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση για την ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών στην Ελλάδα

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση της Παλαιστινιακής Αρχής

Μετατίθεται για την Τρίτη 7 Μαΐου η αργία της Πρωτομαγιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα