ΑΘΗΝΑ
16:02
|
27.04.2024
Ο κ. Χαρδαλιάς είχε διαρκή επικοινωνία με τον κ. Μητσοτάκη μετά και τη δυσαρέσκεια του Μαξίμου στο πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια νέα εκλογική μάχη, αυτήν τη φορά για την Περιφέρεια της Αττικής θα δώσει και επίσημα τους επόμενους δύο μήνες ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, Δευτέρα (31/7/2023) από την Πειραιώς. 

Σημειώνεται πως τις τελευταίες μέρες ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς είχε διαρκή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μετά και τη δυσαρέσκεια του Μαξίμου στο πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη.

Το Σάββατο, έπειτα από την επιθεώρηση η οποία έγινε στα συστήματα πυρασφάλειας των στρατοπέδων σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ο Νίκος Χαρδαλιάς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκο. Τότε ήταν που «κλείδωσε» και η υποψηφιότητά του.

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σακελλαρίδης: «Το σημαντικό για τη Νέα Αριστερά, είναι να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό»

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Θάνατος Ναβάλνι: Δεν βρίσκουν στοιχεία για ευθύνες Πούτιν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα