ΑΘΗΝΑ
12:51
|
27.04.2024
Ο Κλάουντ είχε χάσει τον πατέρα του λίγες μέρες πριν τον δικό του θάνατο και σύμφωνα με πληροφορίες, πάλευε με αυτοκτονικές σκέψεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Άνγκους Κλάουντ, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά Euphoria του HBO, πέθανε σε ηλικία 25 ετών.

Ο Κλάουντ, ο οποίος υποδυόταν τον έμπορο ναρκωτικών Fezco «Fez» O’Neill, πέθανε τη Δευτέρα στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. «Με την πιο βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε σήμερα έναν απίστευτο άνθρωπο», ανέφερε ανακοίνωση της οικογένειας του Κλάουντ.

Ο Κλάουντ έχασε τον πατέρα του την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την οικογένεια, και έδινε «μάχη με την ψυχική υγεία». «Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι ξέρουμε ότι ο Άνγκους βρίσκεται πλέον κοντά στον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ελπίζουμε ο θάνατός του να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι δεν πρέπει να το παλεύουν σιωπηλά». Ωστόσο, η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Πηγή κοντά στην οικογένεια του Κλάουντ δήλωσε ότι ο ηθοποιός «πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις» μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο Κλάουντ έμενε με την οικογένειά του, «καθώς προσπαθούσε να ξεπεράσει τη θλίψη του».

«Είμαστε απίστευτα θλιμμένοι που μάθαμε για τον θάνατο του Άνγκους Κλάουντ. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος και ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας του HBO και του Euphoria», ανέφερε το HBO σε ανακοίνωσή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angus Cloud (@anguscloud)

«Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου». Ο Κλάουντ είχε μικρούς τίτλους σε δύο ταινίες, το North Hollywood και το The Line. Είχε επίσης εμφανιστεί σε μουσικά βίντεο για καλλιτέχνες όπως οι Becky G, Karol G και Juice WRLD. Η καριέρα του απογειώθηκε όταν κέρδισε τον ρόλο του Fez, ενός εμπόρου ναρκωτικών στην ταινία Euphoria.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πασχαλινή έκθεση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Άντριου Τέιτ: Θα δικαστεί τελικά στη Ρουμανία για βιασμό και εμπορία γυναικών

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα