ΑΘΗΝΑ
18:14
|
02.05.2024
Χθες από τη Λέσβο, ο πρωθυπουργός παρουσίασε την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για το Βόρειο Αιγαίο.
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό αναμένεται να έχει σήμερα, Τρίτη 1 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος χθες, Δευτέρα έλαβε το επίσημο χρίσμα της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει την επιλογή του κόμματός του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες της υποψηφιότητας αυτής και θα χαράξουν τους στόχους για τη μάχη της κάλπης. 

Χθες από τη Λέσβο, ο πρωθυπουργός παρουσίασε την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για το Βόρειο Αιγαίο, υπογραμμίζοντας ότι «ο στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής είναι η καλύτερη υποψηφιότητα για να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση», και τόνισε ότι η ευπρέπεια και η διακριτικότητα είναι σημαντικά, για όποιον διεκδικεί δημόσιο αξίωμα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε εμμέσως στην απόσυρση τόσο του Γιώργου Πατούλη, όσο και του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του «στους εν ενεργεία περιφερειάρχες τους οποίους επιλέξαμε τελικά να μην στηρίξουμε και να εξάρω την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν αυτήν την κομματική επιλογή, δύσκολη ενδεχομένως για αυτούς».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μαινόμενος Ερντογάν για την δυτική υποκρισία στο θέμα της Παλαιστίνης

«Τουλάχιστον 51» οι νεκροί της σφαγής στο Σπίτι των Συνδικάτων της Οδησσού

Το δράμα στη Γάζα στο επίκεντρο της συνάντησης Μελόνι – Αμπντάλα Β’

Κρυφή συνάντηση Μακρόν-Σολτς εν όψει της επίσκεψης του Σι Τζινπίνγκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα