ΑΘΗΝΑ
02:41
|
04.06.2026
Τελικά, οι έρευνες της αστυνομίας έδειξαν πως σήμανε λανθασμένα συναγερμός καθώς δε βρέθηκε ένοπλος ύποπτος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ήρθη ο συναγερμός που σήμανε απόψε μετά τις 21.30 ώρα Ελλάδας μετά από πληροφορίες για τον εντοπισμό ενός ύποπτου ατόμου που κυκλοφορεί ένοπλο στο χώρο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ.

Σε μία από τις πρώτες ανακοινώσεις της η αστυνομία του Καπιτωλίου ανέφερε ότι όσοι βρίσκονται μέσα σε κτίριο της Γερουσίας «θα πρέπει να αναζητήσουν καταφύγιο» λόγω αναφοράς για παρουσία ενόπλου.

«Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αναφορές για πυροβολισμούς» αναφέρεται στην ανάρτηση, που σύμφωνα με πληροφορίες  του δικτύου Fox News, έχει ήδη εκκενωθεί ένα κτίριο γραφείων της Γερουσίας.

Τελικά, μισή ώρα μετά, εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Καπιτώλιο δήλωσε πως δεν εντοπίστηκε κανένας τραυματίας και κανένας ύποπτος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνεχίζονται οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ, δηλώνει ο Ιρανός ΥΠΕΞ

Απολογίες για τη διαρροή δεδομένων αποδήμων: Κανείς δεν ήξερε, δεν είδε, δεν κατάλαβε…

Συνέντευξη Νετανιάχου στο CNBC για…αρραγές μέτωπο ΗΠΑ-Ισραήλ κατά Ιράν και Χεζμπολάχ

Η Τουρκία παραμένει εκτός του προγράμματος των F-35 λέει ο Μάρκο Ρούμπιο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα