ΑΘΗΝΑ
18:09
|
09.05.2024
Το γεωτρύπανο είχε εμφανιστεί στην περιοχή πέρσι τον Αύγουστο δίνοντας στον Τούρκο Πρόεδρο την αφορμή να επαναλάβει τα περί «οράματος» στον τομέα της ενέργειας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Βόλτα» στην Ανατολική Μεσόγειο ξαναβγαίνει το τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο «Αμπντουλχαμίντ Χαν» καθώς σύμφωνα με NAVTEX  που εξέδωσαν σήμερα οι τουρκικές αρχές δεσμεύεται μία μεγάλη περιοχή μεταξύ Κύπρου και Ρόδου για διάστημα έξι μηνών, με έναρξη σήμερα, 10 Αυγούστου ως τις 6 Φεβρουαρίου.

Το γεωτρύπανο είχε εμφανιστεί στην περιοχή πέρσι τον Αύγουστο δίνοντας στον Τούρκο Πρόεδρο την αφορμή να επαναλάβει τα περί «οράματος» της Τουρκίας στον τομέα της ενέργειας.

Πλέι-μέικερ η Τουρκία, για τον Ερντογάν

Σταθερός παρά την αλλαγή ύφους στην επιλογή του περιφερειακού αναθεωρητισμού συσχετισμού δυνάμεων στην ευρύτερη λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και του Καυκάσου παραμένει ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας σήμερα στη 14η Σύνοδο των Τούρκων πρέσβεων ο Πρόεδρος Ερντογάν εκτίμησε πως η χώρα του έχει γίνει χώρα «play maker που έχει αφήσει το στίγμα της στις διεθνείς σχέσεις». Υποστήριξε επίσης πως η Τουρκία «επιδιώκει την ανάμειξή της σε πολλά κρίσιμα θέματα» και πως η στάση της παρακολουθείται στενά».

Κατά τα λοιπά, ισχυρίστηκε ότι «δεν επιδιώκουμε να τσακωθούμε με κανέναν» επειδή τάχα η Άγκυρα επιχειρεί να αυξήσει «ακόμη περισσότερο τον αριθμό των φίλων μας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Γέμισε από διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης το Μάλμο ενόψει Eurovision

Εκτός Καΐρου οι αντιπροσωπείες Χαμάς και Ισραήλ

ΣΥΡΙΖΑ: Στο μηδέν η Θεσσαλία οκτώ μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Πολιτιστική οπισθοχώρηση η μετατροπή της Μονής της Χώρας λέει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα