ΑΘΗΝΑ
13:27
|
01.07.2024
«Καλό ταξίδι Μιχάλη» και «Τσακίστε τους ναζί του Τάγματος Αζόφ», στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανό με αντιφασιστικά συνθήματα, σχετικά με την δολοφονική επίθεση νεοναζί χουλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και την δράση των νεοναζιστικών ουκρανικών ταγμάτων Αζόφ έκαναν την εμφάνισή τους χθες το βράδυ στο γήπεδο του Άρη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την Ντιναμό Κιέβου, που έληξε με νίκη 1-0 των γηπεδούχων, από τις γιγαντοοθόνες του «Κλεάνθης Βικελίδης» πέρασε μια φωτογραφία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μαζί με το μήνυμα «Καλό ταξίδι Μιχάλη».

Φανέλα στην μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη σήκωσε και ο Λουίς Πάλμα όταν πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό του μήνυμα για την δολοφονία του αδικοχαμένου 29χρονου φίλου της ΑΕΚ.

Στις εξέδρες του γηπέδου οι οπαδοί του Άρη έστειλαν το δικό τους μήνυμα με πανό ενάντια στην τραγική ολιγωρία της ΕΛΑΣ να εμποδίσει την καταδρομική κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν από τα σύνορα ως την Αθήνα και ζητώντας την αποβολή των νεοναζιστικών ιδεών από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Έχοντας ως αντίπαλο τη Ντιναμό Κιέβου, ομάδα της ουκρανικής πρωτεύουσας, οι οπαδοί του Άρη δεν παρέλειψαν, μέσα από τα πανό τους, να στηλιτεύσουν και την δράση του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ, ενώ στο γήπεδο έκαναν την εμφάνισή τους και σημαίες του Ντονμπάς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συναγερμός και 112 για πυρκαγιά στη Χίο-Φωτιά στην Αντιμάχεια της Κω

Στη Μόσχα ο Κάνιε Γουέστ

Στις φλόγες τυλίχθηκε βαγόνι του Προαστιακού στην Ακράτα

Πατήσια: Συνελήφθη καταζητούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα