ΑΘΗΝΑ
13:43
|
25.07.2026
Την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού και τα νήματα που συνδέουν τους οπαδικούς στρατούς με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα τονίζει το ΚΚΕ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δηκτικό σχόλιο για τις πληροφορίες που διοχετεύει στον Τύπο το Μέγαρο Μαξίμου για την επικείμενη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επικεφαλής της UEFA και εκπροσώπους ποδοσφαιρικών ομάδων έκανε απόψε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα, όπως η σύσκεψη του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της δήθεν ‘οπαδικής βίας’ – και μάλιστα με τους μεγαλοϊδιοκτήτες των ΠΑΕ – δεν μπορεί να ‘κουκουλώσει’ τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για το γεγονός ότι δεκάδες εξοπλισμένοι ναζί, εν πλήρει γνώσει του κρατικού μηχανισμού, έφτασαν ανενόχλητοι από την Κροατία στη Ν. Φιλαδέλφεια και, σε συνεργασία με ντόπιους ομοϊδεάτες τους, δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσουρή», σημειώνει το ΚΚΕ.

Και η ανακοίνωση του ΚΚΕ καταλήγει ως εξής:

«Και φυσικά δεν μπορεί να κρύψει ότι η πολιτική της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού και τα “νήματα” που συνδέουν τους “οπαδικούς στρατούς” με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα, ακόμη και με θύλακες του κρατικού μηχανισμού, είναι αυτά που στρώνουν το έδαφος για τέτοια περιστατικά».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα