ΑΘΗΝΑ
04:38
|
07.05.2024
Θα συμμετέχει σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή υπουργών και ιδιοκτητών ΠΑΕ, την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον απόηχο της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν και συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση.

Αντικείμενο της συνάντησης όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θα είναι τα «όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα, Τετάρτη 16 Αυγούστου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Super Cup στο στάδιο Καραϊσκάκη, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση πυρός

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εντολή εκκένωσης της Ράφα

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα