ΑΘΗΝΑ
10:54
|
05.05.2024
Πειθαρχική διαδικασία έχει ξεκινήσει για το απίστευτο περιστατικό στο Ναύπλιο, όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Ορφανός.
Δήμαρχος Ναυπλίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πειθαρχική διαδικασία ξεκινά για τον δήμαρχο στο ΝαύπλιοΔημήτρη Κωστούρο, ο οποίος έριχνε σκουπίδια και περιττώματα στο σπίτι του αντιπάλου του και υποψηφίου δημάρχου, Δημήτρη Ορφανού.

Το θέμα δεν φαίνεται πως τελειώνει εδώ καθώς, όπως αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, για το θέμα έχει ενημερωθεί ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων Δημήτρης Κατσαρός και έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία.

Στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, ο οποίος αναφέρει: «Τα γεγονότα στο Ναύπλιο, εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα, δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρίνουν το μέλλον του τόπου μας. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων».

Όπως περιγράφει, ο νυν τοπικός άρχοντας «πιάστηκε» από τις κάμερες που τοποθέτησε στην οικία του να τον επισκέπτεται, οδηγώντας μάλιστα, όχημα του Δήμου και να «εκτοξεύει» σακούλες με περιττώματα και σκουπίδια. Μια πράξη που όπως λέει γινόταν κατ’ εξακολούθηση και τον ανάγκασε να προσφύγει στις αρχές με τον ίδιο τον κ. Κωστούρο, να παραδέχεται μεσώ των social media την πράξη, η οποία όμως αναφέρει πως έγινε μόνο μια φορά.

«Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Αντιπρόσωπος της ΛΔΚ στον ΟΗΕ: Αυτοκαταστροφικές οι κυρώσεις στην χώρα

Βρετανία: Συντριπτική ήττα των Συντηρητικών στις τοπικές εκλογές-Κερδίζουν έδαφος οι Εργατικοί

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Ζαχάροβα: Θα απαντήσουμε στις Βαλτικές προκλήσεις με ασύμμετρα μέτρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα