ΑΘΗΝΑ
00:51
|
22.09.2024
Το επιβατικό-οχηματαγωγό σκάφος παρουσίασε σοβαρή μηχανική βλάβη ενώ έπλεε το απόγευμα ανοικτά της Αλοννήσου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μηχανικά προβλήματα ενώ έπλεε κοντά στην Αλόννησο παρουσίασε σήμερα το απόγευμα το επιβατικό-οχηματαγωγό σκάφος «Super Star» της πλοιοκτήτριας εταιρίας, Sea Jets, με αποτέλεσμα το πλοίο, στη συνέχεια, σταματήσει ώστε να παραλάβει τους επιβάτες το «Express Skiathos» της Hellenic Seaways.

Αυτό είχε ως συνέπεια το Express Skiathos  να καθυστερήσει το δρομολόγιο επιστροφής από Αλόννησο – Σκόπελο – Σκιάθο – Βόλο. Όπως ανακοινώθηκε το Express Skiathos θα πραγματοποιήσει και ένα έκτακτο δρομολόγιο από Βόλο στις 20:00 για Σκόπελο και Σκιάθο και επιστροφή προκειμένου να καλύψει τις τοπικές ανάγκες δρομολογίων.

Στη συνέχεια το Super Star  πήρε άδεια απόπλου για να πλεύσει κενό επιβατών προς το λιμάνι του Βόλου προκειμένου να επισκευαστεί η βλάβη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, οι περίπου 155 επιβάτες και τα 28 ΙΧ οχήματα που επέβαιναν στο σκάφος «προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση».

Την καλοκαιρινή περίοδο πλοία που εκτελούν δρομολόγια προς νησιά του Αιγαίου αποδεικνύονται σχετικά ευπαθή σε μηχανικές βλάβες με αποτέλεσμα το ακριβό αντίτιμο των εισιτηρίων να μην ανταποκρίνεται πάντα στις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έξι χρόνια χωρίς τον Ζακ: No Zackie, no peace

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Διεθνές Απελευθερωτικό Μέτωπο καταγγέλει την Γαλλία για άγρια βία εναντίον ιθαγενών

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Σάββατο εώς Κυριακή πρωί λόγω εργασιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα