ΑΘΗΝΑ
01:56
|
28.04.2024
Την άμεση λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας ανακοίνωσε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Παναγιώτης Δουδωνής.
Μπλόκο στην υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την άμεση λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, που θα αποκλείει από τις αυτοδιοικητικές εκλογές συνδυασμούς των οποίων η ηγεσία ασκείται από πρόσωπα καταδικασμένα για εγκληματική οργάνωση, φωτογραφίζοντας την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας, γνωστοποίησε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Παναγιώτης Δουδωνής.

«Είναι αδιανόητο ότι η κυβερνητική πλειοψηφία παρακολουθεί αμέτοχη καταδικασμένους για εγκληματική οργάνωση να συνιστούν συνδυασμό δημοτικών εκλογών και ο επικεφαλής τους να κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο της Αθήνας, διατυμπανίζοντάς το μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», επισημαίνει σε σχετική δήλωσή του.

«Φαίνεται πως η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της κυβέρνησης στην απαγόρευση συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές πολιτικού κόμματος που υποκρύπτει εγκληματική οργάνωση επί τρία χρόνια και παρά τις πρωτοβουλίες της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, δεν της έγινε μάθημα», υποστηρίζει ο βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ για τους Θεσμούς.

Εξάλλου, υπογραμμίζει ότι «το πολιτικό σύστημα της χώρας δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες έρμαιο στα χέρια καταδικασμένων εγκληματιών».

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε με συνέπεια, άτεγκτα στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στους νεοναζί εγκληματίες απαιτεί και θα επιδιώξει άμεσα τη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, που θα αποκλείει από τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης συνδυασμούς των οποίων η ηγεσία ασκείται από πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση», καταλήγει ο κ. Δουδωνής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα