ΑΘΗΝΑ
09:21
|
03.05.2024
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ συντάχθηκε με τη γραμμή Μαξίμου για τον «εκλεκτό» του, Κωνσταντίνο Ζέρβα στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Γιώργος Ορφανός
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ημερομηνία λήξης είχε το «αντάρτικο» του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Ορφανού κόντρα στο χρίσμα του Μαξίμου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ένα χρίσμα που φυσικά δόθηκε στον νυν δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο Γιώργος Ορφανός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την απόφαση του να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Δήμου. Όπως εξηγεί ο πιο «Καραμανλικός» υποψήφιος, στην απόφαση να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου τον οδηγούν «ουσιώδεις λόγοι προσωπικής αξιοπρέπειας».

Αν και ήταν έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα κόντρα στην επίσημη γραμμή της ΝΔ τελικά δεν το έπραξε δηλώνοντας:

Ευχαριστώ όλες και όλους, που συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά μου, να δώσουμε όραμα και στόχους στην Θεσσαλονίκη μας. Ιδιαίτερα δε ευχαριστώ τους μετέχοντες είτε ως υποψήφιες και υποψήφιοι σύμβουλοι, είτε ενισχύοντας ενεργά την παράταξή μας. Εύχομαι και ελπίζω η Θεσσαλονίκη να βρει τον δημιουργικό και πρωτοπόρο δρόμο της, γιατί αξίζει σε αυτήν και στους κατοίκους της ένας πρωταγωνιστικός ρόλος αντάξιος της ιστορίας της.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα