ΑΘΗΝΑ
10:26
|
09.05.2024
Πρόκειται για κομμάτι που γράφτηκε την εποχή του «Chinese Democracy», όπως και το «Hard Skool» που κυκλοφόρησε το 2021.
Axl Rose, center, Slash, back left and Duff McKagan, back right of Guns N' Roses perform during the Glastonbury Festival in Worthy Farm, Somerset, England, Saturday, June 24, 2023. (Joel C Ryan/Invision/AP)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δόθηκε στη δημοσιότητα η επίσημη εκδοχή του νέου τραγουδιού των Guns N’ Roses με τίτλο «Perhaps». Και λέμε «εκδοχή» γιατί το «Perhaps» προέρχεται από τα sessions του άλμπουμ «Chinese Democracy» και υπήρχε διαθέσιμο στο διαδίκτυο με διαφορετική μορφή και κατώτερο ήχο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ροκ συγκρότημα πρόβαρε το «Perhaps» στο soundcheck πριν από τη συναυλία στο Tel Aviv (5 Ιουνίου 2023), και ενώ οι οπαδοί του συγκροτήματος το περίμεναν με τα κινητά σε ετοιμότητα, τελικά δεν το έπαιξαν στο live.

Ο Slash, που πρόσφατα γιόρτασε στο ΟΑΚΑ τα γενέθλιά του μαζί με τους Έλληνες φανς των Guns, δήλωσε στον ραδιοφωνικό παραγωγό Eddie Trunk τον περασμένο Οκτώβριο ότι θα ήθελε να ηχογραφήσει έναν ολοκαίνουργιο δίσκο των Guns N’ Roses κάποια στιγμή, πιθανότατα νωρίτερα από ό,τι αργότερα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσία: Παρελάσεις και εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια για την Ημέρα της Νίκης

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Eurovision 2024: Με παλαιστινιακή καφίγια ανέβηκε στη σκηνή Σουηδός καλλιτέχνης

Julian and Gregory: A tale of two Easters

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα