ΑΘΗΝΑ
00:52
|
12.05.2024
Πέντε Έλληνες αθλητές, αγωνίζονται σήμερα στη Βουδαπέστη.
Στο πρώτο προκριματικό γκρουπ, το μεσημέρι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τη συμμετοχή του στο πρώτο προκριματικό γκρουπ, ξεκινάει σήμερα την προσπάθειά του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη, ο Μίλτος Τεντόγλου, με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο Τεντόγλου που θα αγωνιστεί λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, θα επιδιώξει από το πρώτο άλμα να πιάσει το όριο των 8,15μ. και να προκριθεί στον αυριανό τελικό.

Λίγο νωρίτερα, στις 11:15 το πρωί θα αγωνιστή ο Εμμανουήλ Καραλής. O 23χρονος άλτης του επί κοντώ θα βρίσκεται στο δεύτερο προκριματικό γκρουπ, με το όριο για τον τελικό να είναι στα 5,80 μ.

Στον ακοντισμό η Ελίνα Τζένγκο είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης αγωνίζεται στο δεύτερο προκριματικό γκρουπ λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι και θα πρέπει να στείλει το ακόντιο πέρα από τα 61,50 μ. που είναι το όριο για τον τελικό.

Νεμπούτο κάνει σήμερα σε μεγάλη διοργάνωση και η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, το νεαρότερο μέλος της ελληνικής αποστολής στη Βουδαπέστη, που θα αγωνιστεί στις 12:20 στα 200 μ. έχοντας ήδη πετύχει το στόχο της στη σεζόν, που ήταν το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κ23.

Στο απογευματινό πρόγραμμα έχουμε τη συμμετοχή της Σταματίας Σκαρβέλη στη σφυροβολία που θα αγωνιστεί στις 8, στον πρώτο προκριματικό γκρουπ και στόχος της είναι να ρίξει βολή κοντά στα 73 μ. που είναι το όριο πρόκρισης για τον τελικό του αγωνίσματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κρεγκ Φόστερ: Να αποκλείσει η FIFA το Ισραήλ λόγω Γάζας

Επίσημα τέλος από την PSG ο Κιλιάν Εμπαπέ

Λεβερκούζεν: Δίνει δωρεάν τατουάζ στους οπαδούς της λόγω… καλής χρονιάς

Ταεκβοντό: Δεύτερος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Δημητρόπουλος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα