ΑΘΗΝΑ
08:03
|
04.05.2024
Οι κυρώσεις στον βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο, εξαγγέλθηκαν, αλλά δεν επιβλήθηκαν ποτέ...
Οι μεγάλες αγάπες... δεν κρύβονται
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του καταδικασμένου για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας, ανακοίνωσαν σήμερα οι «Σπαρτιάτες».

Το κόμμα του Βασίλη Στίγκα, στο οποίο ξέσπασε αντάρτικο στα τέλη Ιουλίου, με αφορμή τη δήλωση στήριξης του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου στον Κασιδιάρη, φαίνεται τελικά πως πήρε τις αποφάσεις του, με τον πρόεδρό του να υπαναχωρεί μπροστά στον σάλο που δημιουργήθηκε όταν απείλησε τον βουλευτή με κυρώσεις, οι οποίες τελικά δεν επιβλήθηκαν ποτέ.

Κάνοντας λόγο για κακοδιοίκηση στον Δήμο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και για «γκρίζο αποτύπωμα» του Κώστα Μπακογιάννη στην πόλη, με ρατσιστικές κραυγές για την παρουσία μεταναστών στις γειτονιές της πόλης και με ποντάρισμα στο αίσθημα ανασφάλειας που κυριαρχεί στους πολίτες, οι «Σπαρτιάτες» τονίζουν, μεταξύ άλλων:

Παρότι με τον κύριο Κασιδιάρη, έχουμε αρκετές ιδεολογικές και πρακτικές προσεγγίσεις, εν τούτοις η υποψηφιότητά του ενδείκνυται προκειμένου να σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος του Δήμου Αθηναίων υπό τη διοίκηση του Κώστα Μπακογιάννη.

Οι ψηφοφόροι των «Σπαρτιατών» γνωρίζουν πολύ καλά τι θα επιλέξουν!

Καλή επιτυχία στον Ηλία Κασιδιάρη.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Στίγκας είναι σύμφωνος με την ανακοίνωση του κόμματος, γεγονός που υποδεικνύει μια ξεκάθαρη, δική του μετατόπιση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Κοινοβουλευτική Ομάδα αναμένεται να συνεδριάσει το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να διευκρινίσει τις λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα