ΑΘΗΝΑ
22:21
|
04.05.2024
Ο Πρωθυπουργός θα έχει την καθιερωμένη πια συνάντησή του με φορείς της Βόρειας Ελλάδας πριν από τις εξαγγελίες του από το βήμα της ΔΕΘ.
Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται ο πρωθυπουργός
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και με αρμόδιους για τα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Μακεδονία θα έχει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η σημερινή παρουσία του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη αφορά την καθιερωμένη σύσκεψη με φορείς πριν την αποκρυστάλλωση των μέτρων και των πολιτικών που θα ανακοινώσει από το βήμα της ΔΕΘ στις 9 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές διαρροές τα υπουργεία έχουν ήδη καταθέσεις τις προτάσεις τους στο Μέγαρο Μαξίμου και την επόμενη εβδομάδα σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών θα οριστικοποιηθεί το «πακέτο» της ΔΕΘ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η έμφαση θα δοθεί στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα και στην ταχύτητα υλοποίησης τους τα επόμενα χρόνια με έμφαση τις αλλαγές στο Κράτος, την Υγεία, την Παιδεία, τον Δημόσιο Τομέα και την Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Πέμπτη (31/8) θα πραγματοποιηθεί η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, για τη διαχείριση των πυρκαγιών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Ιαπωνία: Απογοήτευση για τα σχόλια του Τζο Μπάιντεν περί ξενοφοβικών ασιατικών κρατών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα