ΑΘΗΝΑ
08:13
|
02.05.2024
Πώς θα ήταν ο λογαριασμός; Η απάντηση στο σκίτσο του Γκάι Πάρσονς.
Σκίτσο του Γκάι Πάρσονς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενεργειακή ακρίβεια… ένα παγκόσμιο και όχι μόνο ελληνικό φαινόμενο, όπως άνετα θα έλεγε από το βήμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια ανάλογη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος στην ολομέλεια της Βουλής.

Μάλιστα καθώς σήμερα μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο, τον μήνα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο Πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις, προτάσεις και ιδέες από τους συνεργάτες του και τους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να καταλήξει στο πακέτο των μέτρων που θα ανακοινώσει από τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι το καλάθι προς τους καταναλωτές θα είναι μικρό και ο κουμπαράς των παρόχων ενέργειας ανέγγιχτος.

Ο σκιτσογράφος Γκάι Πάρσονς θέτει ένα ερώτημα… μια υπόθεση εργασίας: Πώς θα ήταν οι λογαριασμοί στα εστιατόρια αν λειτουργούσαν και χρέωναν τους πελάτες τους σαν τους παρόχους ενέργειας;

Η απάντηση: … έχουμε και λέμε το τέλος σερβιρίσματος στο τραπέζι, το τέλος πρόσβασης στο φαγητό, τη χρέωση για τη διανομή τροφίμων, τη χρέωση προς την Κυβέρνηση, το τέλος για τη χρήση του συστήματος μεταφοράς, χρέωση για το καθάρισμα… και ο κατάλογος συνεχίζεται!

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

1η Μάη-Η Εργατική Πρωτομαγιά σε σκίτσα

Αμερικανικά πανεπιστήμια

Παρίσι 2024: Βγήκαν οι «σκούπες» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θαύμα! Θαύμα!

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα