ΑΘΗΝΑ
06:42
|
03.05.2024
Το Κοσμοδρόμιο σας παρουσιάζει τα 5 αρώματα των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν ιδρώσουν τη φανέλα.
Υποψήφιοι πρόεδροι για το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το τέλειο άρωμα του πόθου, το μοναδικό άρωμα που όλοι θα ήθελαν να είχαν στη συλλογή τους, με λίγα λόγια το άρωμα της νίκης, είναι έτοιμοι να αποκτήσουν το Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023, οι υποψήφιοι πρόεδροι για το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Διαρκές Συνέδριο.

Ως άλλοι φτωχοί Ζαν Μπατίστ Γκρενουίγ, του εκπληκτικού συγγραφέα Πάτρικ Ζίσκιντ (Το Άρωμα), οι υποψήφιοι θα προσπαθήσουν να σαγηνεύσουν τους πάντες στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού τόσο με την αύρα τους, όσο με τα λόγια τους, ώστε να εγκριθούν οι υποψηφιότητες τους για την προεδρία του κόμματος ως ενιαία πρόταση.

Μπορεί να μην γεννήθηκαν πάμφτωχοι σε μια γωνιά του Παρισιού και να αναγκάστηκαν να δουλέψουν, για τα προς το ζην, σε βυρσοδεψείο, ωστόσο είναι έτοιμοι να κρατήσουν στα χέρια τους για πάντα την πολυπόθητη αυτή προεδρία (τα ακούς Αλέκο;!) όπως ακριβώς θέλησε να κρατήσει για πάντα ο Ζαν το ένα και μοναδικό άρωμα, το ομορφότερο στον κόσμο. Εμείς, ελπίζουμε οι υποψήφιοι πρόεδροι να μην προβούν στις ίδιες ακρότητες που προέβη και ο Ζαν (καημένες κορασίδες!), ώστε να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, γιατί όλοι ξέρουμε το τραγικό τέλος (δεν κάνουμε spoiler).

Το Κοσμοδρόμιο κάθισε και σκέφτηκε (να, και λίγη Παπαρίζου ανάμεσα στην προεπαναστατική παρισινή κουλτούρα), έκανε έρευνα και σας παρουσιάζει τα αρώματα που θα φορέσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι για το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το Σάββατο στο Διαρκές Συνέδριο, πριν κατακτήσουν το ένα και μοναδικό άρωμα της νίκης της προεδρίας.

Έφη Αχτσιόγλου

Η μοναδική γυναίκα υποψήφια πρόεδρος του κόμματος! Είναι δυναμική, αφού τα πήγε εντυπωσιακά καλά στην εκλογική της περιφέρεια και παρουσιαζόταν ως το μεγάλο φαβορί μέχρι να ταράξει τα νερά η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη. Μα φυσικά θα παρφουμαριστεί το Σάββατο με το αγαπημένο της Carolina Herrera Good Girl, ένα ανατολίτικο και παράλληλα λουλουδένιο γυναικείο άρωμα, γιατί ας μην ξεχνάμε: Η Ελλάδα είναι γυναίκα!

@topasteli Εκλόχτηκα #tammy #tamy #tsanaka #savvatogennimenes #savatogennimenes #savvatogenimenes #ekloges2023 #ekloges #greektv #greekseries #greekcomedy #mpesfypgamw #greektiktok #greecetiktok #tiktokgreece #tiktokgr #σαββατογεννημενες #megatv #megatvseries #τσανάκα #τάμμυ #εκλογές ♬ original sound – to_pasteli

Ευκλείδης Τσακαλώτος

Εδώ, μιλάμε για ένα παλιό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής από το 2012, που διετέλεσε και υπουργός οικονομικών τη δύσκολη τετραετία 2015-2019. Γνώστης των οικονομικών, σταθερός και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος θα μετατρέψει και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα εξουσίας, «με συλλογικότητα, με λογοδοσία, με τον πρόεδρο να είναι πρώτος ανάμεσα σε ίσους». Ο κ. Τσακαλώτος λοιπόν, ως σταθερός και κλασικός χαρακτήρας, πριν φορέσει το κόκκινο σακίδιο στην πλάτη, θα αρωματιστεί το Σάββατο με Pino Silvestre Classico, το γνωστό σε όλους μας «Κουκουνάρι». Παλιό και μεστό (σαν το καλό κρασί) όπως ο κ. Τσακαλώτος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1955 και προδίδει σε όποιον το αρωματιστεί σιγουριά και ασφάλεια.

Νίκος Παππάς

Νίκος Παπάς, όπως λέμε θέση-κλειδί στη γιγάντωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον οδήγησε στην εξουσία το 2015. Ο ίδιος πιστεύει, ότι στόχευση της επόμενης μέρας πρέπει να είναι το άνοιγμα στη μεσαία τάξη. Όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «τον πατριωτισμό του αριστερού και προοδευτικού κόσμου, ούτε θα τον προδώσουμε, ούτε θα τον παραδώσουμε σε άλλον». Δυναμικός, κεφάτος αλλά και αεράτος φυσικά το Σάββατο θα «λουστεί» με Hugo Boss The Scent και θα ριχτεί στη μάχη με σύμμαχό του το κακάο, που θα παραπέμπει σε μια γλυκόπικρη γεύση τόσο για τον ίδιο όσο για τους αντιπάλους του.

Στέφανος Τζουμάκας

Μια υποψηφιότητα έκπληξη. Ένας πολιτικός με μακρά πορεία στα κινήματα και στο ΠΑΣΟΚ, εκπρόσωπος της γενιάς της Μεταπολίτευσης καθώς βρέθηκε στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει «πολιτική ηγεσία και όχι απλώς πολιτικό συνδικαλισμό συγκέντρωσης αντικυβερνητικής δυσαρέσκειας». Μα φυσικά ο κ. Τζουμάκας το Σάββατο θα αρωματιστεί με το αγαπημένο σε όλους μας «Μυρτώ», μια κλασική κολόνια με άρωμα λεμόνι, που μας ταξιδεύει στους παλιούς καλούς καιρούς των ’90s. Τότε που τα λεφτά όντως υπήρχαν και τα ξοδεύαμε δίχως αύριο (που είσαι ρε Αντρέα;!).

Στέφανος Κασσελάκης

Και ερχόμαστε στο σήμερα, στο σύγχρονο, στο αύριο και στο μεθαύριο. Σαν σίφουνας ήρθε στις ζωές μας ο κ. Κασσελάκης και τάραξε τα ήρεμα νερά μας (όπως ακριβώς στην ταινία «Ένα βότσαλο στη λίμνη» με τους υπέροχους Λογοθετίδη-Λιβυκού). Νέος, ωραίος, διαβασμένος, εφοπλιστής, πλούσιος με πολλά πτυχία και αριστεία. Εδώ λοιπόν, δεν μας ενδιαφέρει η εμπορικότητα του αρώματος, αλλά η μοναδικότητά του και το άρωμα Roja Parfums Vetiver εμπεριέχει όλα αυτά που θέλει ο κ. Κασσελάκης, αφού πρόκειται για τον βασιλιά των βρετανικών πολυτελών αρωμάτων (μην ξεχνάμε ότι μιλάει άπταιστα την αγγλική γλώσσα) και κοστίζει σχεδόν 400 ευρώ. Είναι ζεστό και αγαπησιάρικο αλλά παράλληλα πικάντικο και μυστηριώδες, με λίγα λόγια ταιριάζει γάντι στην προσωπικότητα του νέου Στέφανου.

Ο Αλέξης λοιπόν έφυγε, ποιος είναι ο επόμενος;

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Κάρλα Μπρούνι: Κατέθεσε επί ώρες ως ύποπτη σε έρευνα που συνδέεται με τον Σαρκοζί 

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα