ΑΘΗΝΑ
15:25
|
26.06.2024
Η συμφωνία που επήλθε ένα 24ωρο πριν την προγραμματισμένη για αύριο κατάθεσή του στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Ο Βασίλης Στίγκας,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συμφωνία με τους βουλευτές του κόμματος, (μεταξύ των οποίων οι πρόσφατα διαγραφέντες, Γ. Δημητροκάλλης, Χ. Κατσιβαρδάς και Ι. Κόντης) φαίνεται πως ήρθε απόψε ο Πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η συμφωνία που επήλθε ένα 24ωρο πριν την προγραμματισμένη για αύριο κατάθεσή του στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σε δήλωση που εξέδωσε απόψε ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας για την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών αναφέρει:

ΠΡΟΣ: Βουλευτές

κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)

κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)

κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Στίγκας συγκάλεσε απόψε έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ στην οποία παραβρέθηκαν όλοι οι βουλευτές των «Σπαρτιατών». Παρόλα αυτά είναι υποχρεωμένος να μεταβεί αύριο στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει σε ό,τι τον ρωτήσει η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη, η οποία θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις δηλώσεις του στη Βουλή περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Ερντογάν: «Η Δύση στηρίζει τα σχέδια του ψυχασθενή Νετανίαχου»

Διαδικτυακή προβολή ταινίας-εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη την Πέμπτη 27/6

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο-Ήχησε το 112

Μήνυμα Μητσοτάκη προς ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας: Λιγότερα λάθη, περισσότερη προσπάθεια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα