ΑΘΗΝΑ
03:50
|
17.07.2026
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας των ΗΑΕ για αμυντικές υποθέσεις και των τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ.
Ο Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί επίσης με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκoς Δένδιας, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη 6-7 Σεπτεμβρίου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας των ΗΑΕ για αμυντικές υποθέσεις, Μοχάμεντ Αχμέντ Αλ Μπαουάρντι.

Κατά τη συνάντηση θα συζητηθεί η περαιτέρω εμβάθυνση της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδος-ΗΑΕ, η κατάσταση ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του Κόλπου, καθώς και η προώθηση της διμερούς συνεργασίας στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας και τεχνολογίας.

Ο Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί επίσης με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, σεΐχη Αμπντουλάχ Μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα