ΑΘΗΝΑ
23:17
|
05.05.2024
Ο πρώην υπουργός τραβάει διαχωριστικές γραμμές με την ηγεσία ενόψει εξελίξεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαχωριστικές γραμμές με την ηγεσία του κόμματός του έθεσε ο Χάρης Καστανίδης, μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, την περασμένη Τετάρτη.

«Δεν έχετε στρατηγική εσείς και η ομάδα σας», φέρεται να είπε στον Νίκο Ανδρουλάκη σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο ιστότοπος ieidiseis.gr, ενώ αναρωτήθηκε πώς θα μετρήσει τις δυνάμεις του το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον αν είναι δεύτερο ή τρίτο κόμμα.

«Σε τέσσερις περιφέρειες στηρίζουμε κοινά ψηφοδέλτια είτε με τη ΝΔ, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στους Δήμους, πέραν του Χάρη Δούκα στην Αθήνα το ΠΑΣΟΚ δεν έδωσε αλλού χρίσμα, πώς θα μετρηθούμε;», αναρωτήθηκε, ενώ έθεσε θέμα και για τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη που είναι υποψήφια με τους συνδυασμούς που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία!

«Με την πολιτική απραξία σας και τα φληναφήματά σας, γινόμαστε στην αυτοδιοίκηση παραρτήματα της Δεξιάς», είπε σε άλλο σημείο.

Είναι σαφές πως στη Χαριλάου Τρικούπη υπάρχουν στελέχη που παίρνουν θέση ενόψει της επόμενης μέρας των δημοτικών και των ευρωεκλογών- και ο Χάρης Καστανίδης όχι απλώς είναι μεταξύ αυτών, αλλά το διαμηνύει κιόλας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα