ΑΘΗΝΑ
06:54
|
03.05.2024
Είναι πλέον εμφανές ότι η επιτελικότητα και η αριστεία είναι μόνο δυο ωραία σλόγκαν χωρίς πολιτικό περιεχόμενο, σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αιχμές για το «επιτελικό κράτος» και την καθυστερημένη παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, άφησε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στους κόλπους της κυβέρνησης.

«Είναι πλέον εμφανές ότι η επιτελικότητα και η αριστεία είναι μόνο δυο ωραία σλόγκαν χωρίς πολιτικό περιεχόμενο στη μαρκίζα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Τόνισε επιπλέον ότι «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ουδέποτε αποδοκίμασε δημόσια τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τις προκλητικές δηλώσεις του με τις οποίες εξίσωνε τους θύτες με τον Αντώνη. Ούτε καν ψέλλισε δημόσια ότι φέρει πολιτική ευθύνη για την απουσία του Λιμενικού κατά τον απόπλου του Blue Horizon αφήνοντας απροστάτευτο έναν πολίτη».

«Ας μην προσπαθεί να μας πείσει σήμερα για τα αντίθετα. Η ”παραίτηση” του κ. Βαρβιτσιώτη άργησε έξι μέρες» κατέληξε στο σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Κάρλα Μπρούνι: Κατέθεσε επί ώρες ως ύποπτη σε έρευνα που συνδέεται με τον Σαρκοζί 

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα