ΑΘΗΝΑ
07:35
|
28.04.2024
Η Μαρία Ζαχάροβα άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων επί του τι μπορεί να συμβεί για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία.
Οι δύο υπουργοί σε προηγούμενη συνάντησή τους
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, και ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών, Γουάνγκ Γι, θα έχουν συνομιλίες στη Μόσχα στις 18 Σεπτεμβρίου, ανέφερε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στις συνομιλίες θα περιλαμβάνεται και η ανταλλαγή απόψεων επί του τι μπορεί να συμβεί για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία.

«Οι συνομιλίες μεταξύ του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, και του Κινέζου υπουργού Εξωτερικών, Γουάνγκ Γι, θα πραγματοποιηθούν στη Μόσχα στις 18 Σεπτεμβρίου. …Θα υπάρξει επίσης ενδελεχής ανταλλαγή απόψεων για το ζήτημα της ουκρανικής διευθέτησης, καθώς και για τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην Ασία-Ειρηνικό».

Η Ζαχάροβα ανέφερε ακόμα ότι αναμένεται να συζητήσουν «ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διμερούς συνεργασίας», συμπεριλαμβανομένων των επαφών σε ανώτερα επίπεδα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Γάζα: Νέες συνομιλίες στο Ριάντ αυτή την εβδομάδα

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα