ΑΘΗΝΑ
21:15
|
12.05.2024
Η προσφορά του στους ορθοδόξους της Αλβανίας και το πολύπλευρο κοινωνικό του έργο τυγχάνουν τεράστιας αναγνώρισης τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο, συνάντησε σήμερα στην αλβανική πρωτεύουσα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο Οικονόμου μετέβη στα Τίρανα για να συμμετάσχει στην διάσκεψη της «Διαδικασίας του Βερολίνου». Στο περιθώριο αυτής της συνόδου , είδε  τον Αναστάσιο και στη συνέχεια έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Ο Γιάννης Οικονόμου

«Επισκέφθηκα τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας, Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, κ.κ. Αναστάσιο. Συζητήσαμε για θέματα που απασχολούν το ποίμνιό του και την περιοχή ευθύνης του.

Η προσφορά του στους ορθοδόξους της Αλβανίας και το πολύπλευρο κοινωνικό του έργο τυγχάνουν τεράστιας αναγνώρισης. Ο ρόλος του στην ανασυγκρότηση της Εκκλησίας στην Αλβανία είναι ιστορικής σημασίας».

Αύριο, Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 το πρωί ο Γιάννης Οικονόμου, θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στις φυλακές Δυρραχίου και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γεωργία: Προς έγκριση το νομοσχέδιο για «ξένους πράκτορες» παρά τις αντιδράσεις

Και όμως, έχουμε δύναμη μεγαλύτερη από όση νομίζουμε

ΣΥΡΙΖΑ: «Ψέματα από τον πρωθυπουργό για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια»

Πρόκληση από τη νέα Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας – Απάντηση από το ΥΠΕΞ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα