ΑΘΗΝΑ
11:24
|
09.12.2023
Η προσφορά του στους ορθοδόξους της Αλβανίας και το πολύπλευρο κοινωνικό του έργο τυγχάνουν τεράστιας αναγνώρισης τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο, συνάντησε σήμερα στην αλβανική πρωτεύουσα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο Οικονόμου μετέβη στα Τίρανα για να συμμετάσχει στην διάσκεψη της «Διαδικασίας του Βερολίνου». Στο περιθώριο αυτής της συνόδου , είδε  τον Αναστάσιο και στη συνέχεια έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Ο Γιάννης Οικονόμου

«Επισκέφθηκα τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας, Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, κ.κ. Αναστάσιο. Συζητήσαμε για θέματα που απασχολούν το ποίμνιό του και την περιοχή ευθύνης του.

Η προσφορά του στους ορθοδόξους της Αλβανίας και το πολύπλευρο κοινωνικό του έργο τυγχάνουν τεράστιας αναγνώρισης. Ο ρόλος του στην ανασυγκρότηση της Εκκλησίας στην Αλβανία είναι ιστορικής σημασίας».

Αύριο, Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 το πρωί ο Γιάννης Οικονόμου, θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στις φυλακές Δυρραχίου και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δημοσκόπηση GPO: Κάτω από το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύσκεψη για την οπαδική βία στο Μαξίμου

Εκλεκτή της Μενδώνη η νέα γενική διευθύντρια Αρχαιοτήτων

Υπέρ της κοινής δήλωσης Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν ο Γεραπετρίτης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα