ΑΘΗΝΑ
08:05
|
26.06.2024
Απαράδεκτη μεθόδευση η επιλογή του πρωθυπουργού να ανέβει στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο Σαββατοκύριακο που παραδοσιακά ανήκει στην αντιπολίτευση, λέει η Κουμουνδούρου.
Σωκράτης Φάμελλος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη μέση λύση της παραχώρησης συνέντευξης Τύπου από τον Σωκράτη Φάμελλο στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής επέλεξε τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη φετινή του παρουσία στη ΔΕΘ, καθώς η παραχώρηση στον πρωθυπουργό του τελευταίου Σαββατοκύριακου, παρότι όπως υποστηρίζει η Κουμουνδούρου θα μπορούσε να υπάρξει άλλη λύση, δημιούργησε ανυπέρβλητα προβλήματα.

Έτσι ο κ. Φάμελλος δεν πρόκειται, όμως, να επισκεφθεί τα περίπτερα της Έκθεσης και να έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ, ούτε θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά τη χθεσινή του τοποθέτηση του στη Βουλή ο κ. Φάμελλος μίλησε για «απαράδεκτη μεθόδευση» της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού που επέλεξε να πάει στη Θεσσαλονίκη με το «έτσι θέλω» το τελευταίο Σάββατο που παραδοσιακά είναι ημέρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρότι υπήρχαν και άλλες ημερομηνίες.

«Δεν μας επέτρεψε, με ευθύνη και της διοίκησης της Έκθεσης, να απευθυνθούμε στους παραγωγικούς φορείς, αλλά και στην κοινωνία της χώρας», τόνισε ο κ. Φάμελλος και πρόσθεσε πως «τέτοια εργαλεία αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων δεν μπορεί να γίνουν ανεκτά ούτε στη Θεσσαλονίκη και αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, θα απευθυνθεί στους φορείς της Θεσσαλονίκης, θα απευθυνθεί στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, θα απευθυνθεί στη χώρα, γιατί οφείλουμε να αναδείξουμε τις δικές σας ανεπάρκειες. Γιατί οφείλουμε, πέρα από τις μεθοδεύσεις σας, να αναδείξουμε ότι υπάρχει πρόταση, υπάρχει διέξοδος, αλλά υπάρχει και κίνδυνος».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Ενάντια στη σύγχυση: Λίγες αυτονόητες σκέψεις μπροστά στο αδιανόητο

Απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην Αυγή, μετά την απόφαση αναστολής της ημερήσιας έκδοσης

‘Εκκληση της Αναλένα Μπέρμποκ για τερματισμό της βίας στη Γάζα

Γερμανικές αντιδράσεις για την 6ήμερη εργασία στην Ελλάδα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα