ΑΘΗΝΑ
18:28
|
19.05.2024
«Αν αυτό μπορεί να οδηγήσει κάπου καλά θα το δούμε», σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Σχόλιο Βορίδη για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην περιδίνηση της Αριστεράς απέδωσε ο Μάκης Βορίδης την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Μάκης Βορίδης είπε: «Νομίζω ότι επειδή η Αριστερά βρίσκεται σε μια βαθιά περιδίνηση, η οποία έχει κατά την γνώμη μου στρατηγικό χαρακτήρα και βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση, υπάρχει μια πολύ βαθιά απογοήτευση σε έναν κόσμο ο οποίος ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ από το προσωπικό που διαχειρίστηκε όλα αυτά τα ζητήματα αυτά τα χρόνια. Και θεωρώ ότι το ποσοστό αυτό αποτυπώνεται και στη σχετική επικράτηση του κ. Κασσελάκη. Δηλαδή έχει να κάνει με μια επίκριση, μια επιτίμηση του εκλογικού σώματος του ΣΥΡΙΖΑ στους ανθρώπους που χειρίστηκαν τα του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα και στην αναζήτηση κάτι διαφορετικού».

Ο κ. Τσακαλώτος το χαρακτήρισε αυτό μεταπολιτική, έχει τέτοια χαρακτηριστικά, αν αυτό μπορεί να οδηγήσει κάπου καλά θα το δούμε, σημείωσε.

Ο κ. Βορίδης απαξίωσε και την προσέλευση στις κάλπες: «Η προσέλευση ήταν χαμηλότερη από τότε που ήταν να βγει μόνος ο κ. Τσίπρας. Δηλαδή σε μια μη ανταγωνιστική εκλογή, που δεν κρινόταν και τίποτα, είχαν περισσότερο κόσμο» ανέφερε, διερωτώμενος γιατί πανηγυρίζουν για την προσέλευση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι και το ποσοστό και η προσέλευση εντείνει και δεν διευκολύνει την πραγματικότητα της κρίσης που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ. «Θα έλεγα ότι και η προσέλευση αποτελεί μια επικύρωση της παρατεινόμενης κρίσης. Εξακολουθεί να είναι μειωμένου ενδιαφέροντος, τα μεγέθη εξακολουθούν να χειροτερεύουν», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναγκαστική προσγείωση για τον πρόεδρο του Ιράν κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Το ακροδεξιό Vox της Ισπανίας πραγματοποιεί μαζική συγκέντρωση με ξένους συμμάχους

Κασσελάκης: Σχέση καλής γειτονίας μόνο αν η Τουρκία αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Ποντίων

Σλοβακία: Δεν κινδυνεύει πλέον η ζωή του πρωθυπουργού Φίτσο μετά την επίθεση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα