ΑΘΗΝΑ
06:51
|
28.04.2024
Ο κ. Κασσελάκης συναντήθηκε στη Βουλή με τον κ. Παππά σήμερα (19/9) και αφού συζήτησαν, έκαναν από κοινού δηλώσεις.
Ο Νίκος Παππάς στηρίζει Στέφανο Κασσελάκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι παρασκηνιακές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ηγεσία του κόμματος, με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου να βρίσκονται στην τελική ευθεία της κούρσας.

Το πρωί της Τρίτης (19/9) ο κ. Κασσελάκης συνάντησε τον Νίκο Παππά στη Βουλή, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10. Οι δυο τους έκαναν από κοινού δηλώσεις, με τον Νίκο Παππά να λέει ότι θα έχει τη στήριξή του στον δεύτερο γύρο:

«Συναντηθήκαμε σήμερα το πρωί με τον Στέφανο, εδώ στη Βουλή. Είχαμε μια ξεκάθαρη, πολιτική και πάρα πολύ σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της παράταξης. Δεν είναι η πρώτη συζήτηση που είχαμε, έχουμε ξανακάνει κι άλλες. Το περιεχόμενο της συζήτησής μας θα το δείτε στην κοινή δήλωσή μας που θα βγει σε λίγο. Ενώπιον του ελληνικού λαού και του δημοκρατικού κόσμου, ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή στον δεύτερο γύρο της Κυριακής. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε στην προοπτική της νίκης».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε:

«Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μία προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα, με την υποστήριξή σου κάνουμε το επόμενο βήμα. Σε ευχαριστώ πολύ. Πάμε για τη μεγάλη προοδευτική παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος. Πάμε δυνατά μπροστά».

Τι λέει η κοινή δήλωση Παππά-Κασσελάκη

Ανταποκρινόμαστε στο μήνυμα της τεράστιας συμμετοχής του δημοκρατικού κόσμου στη διαδικασία της 17ης του Σεπτέμβρη. Οι 150.000 πολίτες, που περίμεναν για μία ή δύο ώρες στην ουρά, σάρωσαν σενάρια κρίσης που απεργάζονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Ένα μήνυμα που μας δεσμεύει όλους και όλες για κοινή πορεία στη βάση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα και η οποία συσπειρώνει τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο. Οικοδομούμε το κόμμα των μελών, με ουσιαστική συμμετοχή και απόφαση σε όλα τα επίπεδα, με περιφερειακή οργάνωση και αξιοποίηση όλων των στελεχών. Ενεργοποιούμε τα δίκτυα της παράταξης.

Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη.

Υπερασπιζόμαστε

  • την εξωτερική πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο 2015 – 2019. Διεκδικούμε λύσεις στην εξωτερική πολιτική στη βάση του Διεθνούς Δικαίου.
  • την προοπτική μιας χώρας όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί να ζήσει το δικό του Ελληνικό Όνειρο: να αναπτύσσει ελεύθερα τις δυνατότητές του, με δικαιοσύνη, εντιμότητα και δημοκρατία.

Ξανακερδίζουμε

  • τον κόσμο της εργασίας, τους μισθωτούς τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τη μεσαία τάξη και την υγιή επιχειρηματικότητα.
  • τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο.

Από σήμερα χτίζουμε τη Μεγάλη Παράταξη της νίκης.

Ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Συμμετοχή, Ενότητα, Νίκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα