ΑΘΗΝΑ
12:08
|
27.04.2024
Οι εργαζόμενοι της χώρας μας, τα συνδικάτα, δεν τρομοκρατούνται. Θα τους σαρώσει η δύναμη του οργανωμένου λαού, απαντά το ΠΑΜΕ.
Η σημαία του Πανελλήνιου Αγωνιστικού Μετώπου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Οι εργαζόμενοι θα κάνουν κουρελόχαρτο και αυτό το νόμο που καθολικά έχουν ήδη απορρίψει» τόνισε σε σημερινή εκτενή ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ απαντώντας στον υπουργό Εργασίας, Άδωνη Γεωργιάδη, για την δήθεν αναιμική συμμετοχή των εργαζομένων στη χτεσινή 24ωρη απεργία απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο που προωθεί για ψήφιση στη βουλή.

«Ο Υπουργός Εργασίας, εμφανώς εκνευρισμένος και σε απελπισία με το στραπάτσο που έπαθε η κυβέρνηση από τη χθεσινή απεργία, αναγκάστηκε σήμερα να παραδεχτεί ότι απέργησαν σε δεκάδες χώρους δουλειάς και ότι οι νόμοι καταστολής και οι δικαστικές αποφάσεις έγιναν για άλλη μια φορά κουρελόχαρτο από την ενότητα και την οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα τους. Ξυδάκι…

Του το λέμε για άλλη μια φορά. Οι εργαζόμενοι θα κάνουν κουρελόχαρτο και αυτό το νόμο που καθολικά έχουν απορρίψει ήδη, μέσα από την οργάνωση και τη διεκδίκηση, για συλλογικές συμβάσεις εργασίας, για αυξήσεις στους μισθούς, για ζωή και δουλειά με δικαιώματα. Δεν είμαστε οι σκλάβοι του 21ου αιώνα.

Όσο για τις απειλές του προς τους εργαζόμενους της χώρας, για όσους πεινούν και υποφέρουν από την ακρίβεια και τη φτώχεια, για όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς, στην αδικία, στην εκμετάλλευση, του λέμε ότι:

Η εργοδοτική και κυβερνητική τρομοκρατία δε θα περάσει.»

Και η ανακοίνωση του Π.Α.ΜΕ καταλήγει ως εξής:

«Οι εργαζόμενοι της χώρας μας, τα συνδικάτα, δεν τρομοκρατούνται. Θα τους σαρώσει η δύναμη του οργανωμένου λαού. Ακόμα και αυτούς τους γραφικούς υπουργούς που νομίζουν ότι θα καταργήσουν την ταξική πάλη. Ας ρωτήσει τους προηγούμενους…..»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα