ΑΘΗΝΑ
04:03
|
19.09.2024
Ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον εδώ και λίγες ώρες νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον από χθες το βράδυ πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος φέρεται να συνεχάρη τον Κασσελάκη για τη νίκη του και να τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, έγινε προσπάθεια επικοινωνίας μεταξύ του πρωθυπουργού και του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το πρωί, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω υποχρεώσεων, με το συγχαρητήριο τηλεφώνημα να πραγματοποιείται τελικά στις 14:00.

«Μακάρι η χώρα μας να αποκτήσει σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ να εισέλθει σε δρόμο ρεαλισμού. Η αντιπαράθεσή μας θα είναι πολιτική και αναμένουμε τις θέσεις του κ. Κασσελάκη, ελπίζοντας να φύγει από τη λογική τοξικότητας. Η προεκλογική συμπόρευσή του με εκφραστές λογικής μίσους μάς δημιουργεί αμφιβολίες. Στο Κοινοβούλιο προτείνονται και ψηφίζονται όλες οι κρίσιμες μεταρρυθμίσεις και η απουσία του επί 4 χρόνια συνιστά σοβαρό μειονέκτημα», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε ακόμα:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο τη νέα σεζόν

Αρνείται τις σχέσεις με το Ισραήλ η Σαουδική Αραβία

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για πόλεμο με το Λίβανο, μετά το νέο κύμα εκρήξεων

Σχέδιο για τον Μπάιντεν καταστρώνει ο Ζελένσκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα