ΑΘΗΝΑ
12:21
|
18.05.2024
Καθήκοντα διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσίπρας. Πιθανές και άλλες αλλαγές στην ΚΟ του κόμματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με μία από τις πρώτες του αποφάσεις ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης, ξεκίνησε την επιλογή στελεχών που θα καλύψουν θέσεις – κλειδιά στον κομματικό μηχανισμό, αλλά και στη Βουλή.

Όπως ανακοινώθηκε, με απόφαση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χρέη διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης.

Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ ο Γιώργος Τσίπρας, καθήκοντα διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θέση που έως σήμερα κατείχε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Από το πρωί ο κ. Κασσελάκης έχει σειρά συναντήσεων για το νέο οργανόγραμμα του κόμματος. Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε τον βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη και τον Νίκο Παππά, ενώ στην Κουμουνδούρου βρέθηκε και ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Απομένει τις επόμενες ημέρες να καθοριστούν από τον νέο πρόεδρο, οι αρμοδιότητες στην Βουλή με τις πληροφορίες να φέρουν τον Σωκράτη Φάμελλο να διατηρεί τη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Πιθανές θεωρούνται κάποιες αλλαγές στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, ενώ αναμένεται να αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο η νυν κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, εκ των στενών συνεργατών του κ. Κασσελάκη, Θεοδώρα Τζάκρη.

Άγνωστο παραμένει αν την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, θα διατηρήσει ο Νάσος Ηλιόπουλος, κάτι που θεωρείται δεδομένο μάλλον για τον Νίκο Παππά, ενώ αναμένονται πιθανές αποφάσεις για αναβάθμιση και του Παύλου Πολάκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρόεδρος Κένυας: Διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα χωρίς αποκλεισμούς

Ζημιές σε εγκατάσταση ενεργειακών υποδομών στην περιοχή Πολτάβα της Ουκρανίας

Ουκρανία: Καταγγελία της Ορθόδοξης Εκκλησίας για παράνομη κατεδάφιση ναού

Μέξικο: Νεκρός υποψήφιος δήμαρχος και άλλοι 5 σε προεκλογική εκδήλωση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα