ΑΘΗΝΑ
20:40
|
02.05.2024
Εξήγησε έτσι γιατί ο Τριντό ήταν «δύο μέρες κλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και δεν πήγε στο επίσημο δείπνο με τον Πρόεδρο της Ινδίας».
Τζάστιν Τριντό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρώην πρέσβης της Ινδίας σε Σουδάν, Πολωνία και Αρμενία, Ντιπάκ Βόχρα, (Deepak Vohra) υποστήριξε στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στον ινδικό τηλεοπτικό σταθμό «Zee News» ότι υπάρχουν «αξιόπιστες φήμες» πως ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας εντόπισαν ίχνη κοκαΐνης στο αεροπλάνο που μετέφερε τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό για τις ανάγκες της συνόδου κορυφής του G20 στο Νέο Δελχί τον περασμένο μήνα.

Με αυτόν τον ισχυρισμό ο Ινδός πρώην πρέσβης επιχείρησε να εξηγήσει γιατί ο Καναδός πρωθυπουργός ήταν «δύο μέρες κλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και δεν πήγε στο επίσημο δείπνο με τον Πρόεδρο της Ινδίας».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «ορισμένοι άνθρωποι λένε πως (σ.σ. ο Καναδός πρωθυπουργός) ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών», θυμίζοντας πως τα πράγματα δεν πάνε καλά τελευταία για τον Καναδό ηγέτη μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν αποτεφρώσει πολλά εκατομμύρια στρέμματα δασικών εκτάσεων από τον περασμένο Απρίλιο, το χωρισμό με τη σύζυγό του, τις κοινωνικές εντάσεις και τα σκαμπανεβάσματα της καναδικής οικονομίας με τελευταία την σοβαρή κρίση στις σχέσεις Καναδά-Ινδίας έπειτα από τις (έως σήμερα ατεκμηρίωτες) κατηγορίες που εκτόξευσε κατά των ινδικών κρατικών αρχών πως βρίσκονται πίσω από την δολοφονία ενός Καναδού πολίτη Σιχ τον περασμένο Ιούνιο στη Βρετανική Κολομβία.

«Κερασάκι» σε όλη αυτή την «τούρτα» είναι βεβαίως η πρόσφατη ανεκδιήγητη αποθέωση Ουκρανού Ναζιστή στο καναδικό κοινοβούλιο που προκάλεσε τις εύλογα σφοδρές αντιδράσεις εβραϊκών οργανώσεων…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάρλα Μπρούνι: Κατέθεσε επί ώρες ως ύποπτη σε έρευνα που συνδέεται με τον Σαρκοζί 

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισης ασκεί ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα