ΑΘΗΝΑ
04:43
|
02.05.2024
Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους πληγέντες της κακοκαιρίας, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την «απρόσκλητη» Δόμνα Μιχαηλίδου.
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καταιγιστικές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις σε καθημερινή βάση με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Στέφανο Κασσελάκη, τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Φαντάρος για 20 μέρες

Στο χακί για 20 μέρες ο Στέφανος Κασσελάκης. Από την επόμενη της εκλογής του ως Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε τη διαδικασία για τη διευθέτηση των στρατολογικών του υποχρεώσεων βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για τους μόνιμους κατοίκους εξωτερικού.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκει στην ειδική κατηγορία των Ελλήνων Εξωτερικού, που μπορεί να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις μέχρι το 38o έτος της ηλικίας του, υπηρετώντας 20 ημέρες στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και εξαγοράζοντας το υπόλοιπο της θητείας του.

Το θέμα της εκπλήρωσης των στρατολογικών του υποχρεώσεων είχε συζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον ναύαρχο Αποστολάκη, το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Εν συνεχεία, ο ναύαρχος ζήτησε ενημέρωση επί της διαδικασίας από την αρμόδια Διεύθυνση Στρατολογίας, η οποία προφανώς ενημέρωσε τον νυν αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Από τη στιγμή αυτή, στην κυβέρνηση εξέταζαν διάφορα σενάρια με τα οποία θα μπορούσε να πληγεί ο Στ. Κασσελάκης λόγω των στρατολογικών του εκκρεμοτήτων.

Κατά την κυβερνητική έρευνα, προέκυψε ότι, μέχρι σήμερα, ο Κασσελάκης νομίμως βρίσκεται εκτός στρατεύματος ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Επίσης, τυχόν στράτευσή του (είναι δεδομένη) αναμένεται να γίνει viral και να αυξήσει περαιτέρω τη δημοφιλία του, κάτι που δεν θα ήθελε το Μέγαρο Μαξίμου εν όψει των ευρωεκλογών.

Μήνυμα Κασσελάκη στους πληγέντες της κακοκαιρίας Elias

Τις καταστροφές που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Elias σε Βόλο και βόρεια Εύβοια, σχολίασε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στη σχετική ανάρτησή του σχολίασε ειρωνικά τα όσα είχαν αναφέρει επιστήμονες και ακολούθως είχαν αναπαραχθεί από ΜΜΕ, περί σπανιότητας τόσο ακραίων καιρικών φαινομένων, αναφορικά με την κακοκαιρία Daniel που είχε σαρώσει τη Θεσσαλία.

«Αυτό συμβαίνει όταν δεν προστατεύεις την πόλη και τους πολίτες σου» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, γνωστοποιώντας ότι θα μεταβεί άμεσα στις πληγείσες περιοχές.

Κασσελάκης σε Δόμνα Μιχαηλίδου: «Ελπίζω να ντράπηκε ως πολίτης και ως πολιτικός»

Για «απρόσκλητη» εμφάνιση της υφυπουργού Παιδείας, Δόμνας Μιχαηλίδου στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμΕΑ στην Καλλιθέα που επισκέφθηκε χθες Τετάρτη (27/09), κάνει λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει τη βαθιά του λύπη, για το γεγονός ότι πρέπει να ασχοληθεί με δευτερεύον ζήτημα την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, όπως τονίζει, επισημαίνοντας μάλιστα ότι επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα