ΑΘΗΝΑ
14:55
|
08.05.2024
Δεν πρόκειται για σκηνή σε τζαζ κλαμπ της Νέας Υόρκης, αλλά για αίθουσα εκδηλώσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με πρώτο όνομα στην πίστα τον Άντονι Μπλίνκεν.
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών στη σκηνή των μπλουζ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά την εμφάνιση του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στην Πρωτοβουλία «Global Music Diplomacy» είναι σχεδόν βέβαιο ότι μία σκέψη πέρασε από το μυαλό αρκετών ανθρώπων: Καλύτερα να τραγουδάει παρά να μιλά για πολιτική ο Άντονι Μπλίνκεν…

Η εμφάνισή του στην εκδήλωση διπλωματίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που χρησιμοποιεί τη μουσική σαν «εργαλείο» που θα μπορούσε να προωθήσει «την ειρήνη και τη δημοκρατία» ήταν επιτυχής. Δεν ήταν παράφωνος. Δεν έχασε νότα. Δεν ήταν ούτε καν άσχημος ερμηνευτικά όταν απέδωσε, με μία ανάμικτη δόση σιγουριάς και σεμνότητας, ένα γνωστό μπλουζ τραγούδι. Το πασίγνωστο «Hoochie Coochie Man» του μέγιστου μπλουζίστα Muddy Waters.

Αρκετά με τα λόγια. Ας δώσουμε το «μικρόφωνο» στον Άντονι Μπλίνκεν ώστε να πάρετε μία γεύση από την εμφάνισή του στο Global Music Diplomacy, που έχει λανσάρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Όσο για το τι είναι το Global Music Diplomacy, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ιστοσελίδα του επέλεξε να το διαφημίσει με το ακόλουθο βίντεο:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σοβαρός κίνδυνος για την Κύπρο και την Ελλάδα

Eurovision 2024: Με παλαιστινιακή καφίγια ανέβηκε στη σκηνή Σουηδός καλλιτέχνης

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχείς οι προκλήσεις της Άγκυρας

Ενισχύονται οι οικονομικές σχέσεις Τουρκίας-Κουβέιτ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα