ΑΘΗΝΑ
05:30
|
01.12.2023
Καταγγέλλουν ότι χρησιμοποίησε τραγούδι τους σε προεκλογική του συγκέντρωση, χωρίς να ζητήσει την άδειά τους.
Villagers of Ioannina City
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την οργή των Villagers of Ioannina City προκάλεσε ο «γαλάζιος» Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, με αφορμή την κεντρική προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε και στην οποία χρησιμοποιήθηκε τραγούδι τους, χωρίς την άδεια του γνωστού συγκροτήματος.

Με ανάρτησή τους στο Facebook, οι VIC δηλώνουν αηδιασμένοι από την «προεκλογική φιέστα» όπως χαρακτηρίζουν την εκδήλωση και προσθέτουν ότι την υπόθεση έχει ήδη έχει αναλάβει δικηγόρος.

Η ανάρτηση τους:

«Πριν λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε, ανάμεσα σε όλα τα τραγικά που συμβαίνουν σε αυτήν την έρμη τη χώρα, ότι τις προάλλες στήθηκε και μια προεκλογική φιέστα-δεξίωση του περιφερειάρχη Ηπείρου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια της οποίας με απίστευτο θράσος χρησιμοποιήθηκε τραγούδι μας στην έναρξη της, χωρίς καμία επικοινωνία μαζί μας ( όχι ότι θα άλλαζε κάτι προφανώς ) και βέβαια χωρίς καμία άδεια από μέρους μας.

Βλέποντας, εκ των υστέρων, αηδιασμένοι το βίντεο της γιορτής σας, η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να σας πούμε πολλά, αλλά θα αρκεστούμε σε αυτό το σημείο να σας πούμε-πληροφορήσουμε μόνο, ότι την υπόθεση έχει ήδη αναλάβει δικηγόρος

Συγχαρητήρια για την φαεινή ιδέα

Καλή ψήφο!».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πράσινο φως από τον Μπλίνκεν για την συνέχιση του πολέμου στη Γάζα

Γάζα: Ξεκίνησε η απελευθέρωση ομήρων-Νέα παράταση της ανακωχής

Η επιστολή του Κασσελάκη για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Σίγησε η φωνή των The Pogues, Σέιν ΜακΓκόουαν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα