ΑΘΗΝΑ
13:12
|
02.05.2024
Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά το νέο χαστούκι που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο ελληνικός λαός όταν πληροφορήθηκε για το κλείσιμο του σταδίου και του ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ, την επικινδυνότητα της εμβληματικής στέγης Καλατράβα και τα χάλια στα οποία βρίσκονται πολλοί άλλοι αθλητικοί χώροι που φιλοξένησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, έρχεται ένα ενδιαφέρον βίντεο από τον 70χρονο Δήμαρχο της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη που αναδεικνύει τις χάρες του Παμπελοποννησιακού Σταδίου που από ρημαγμένο χώρο άθλησης μετατράπηκε σε κόσμημα και υποδειγματικό αθλητικό κέντρο για όλη τη χώρα.

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο επί δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok ο Κώστας Πελετίδης που είναι δήμαρχος Πατρέων από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και εκλέγεται έκτοτε με το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση, εξηγεί βήμα προς βήμα ποιο σχέδιο δράσης ακολούθησε για να βρει πόρους και να συρρικνώσει στο ελάχιστο δυνατό το λειτουργικό κόστος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ώστε να το χαίρονται δωρεάν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες Πατρινοί και Πατρινές.

Όπως τόνισε στο βίντεο που ανάρτησε ο Πελετίδης, με σχεδόν όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα να έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, η Λαϊκή Συσπείρωση παρέλαβε το Παμπελοποννησιακό στάδιο κλειστό και κατάφερε να το μετατρέψει στη μεγαλύτερη κοιτίδα αθλητισμού της πόλης.

Ο δήμαρχος Πατρέων εξηγεί έτσι βήμα-βήμα πώς κατάφερε να ξαναπάρει την άδεια λειτουργίας το στάδιο που είχε ρημάξει και την είχε χάσει το 2014.

  • Πρώτα εισέπραξε τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου που είχαν κάνει χρήση του γηπέδου δίχως να πληρώσουν και από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
  • Επιδιόρθωσαν τις διαρροές και ενεργοποιώντας τη γεώτρηση έριξαν το κόστος ύδρευσης από 100.000 ευρώ σε μόλις 5.000 ευρώ το χρόνο!
  • Με προσωπικό του δήμου και αγοράζοντας τα απαραίτητα υλικά αποκαταστάθηκε πλήρως ο εξοπλισμός του σταδίου. Έτσι πήραν ξανά την άδεια λειτουργίας και άρχισαν να χαίρονται δωρεάν το στάδιο πάνω από 10.000 πολίτες.

«Η Πάτρα πλέον φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως οι έξι συνεχόμενοι πανελλήνιοι αγώνες στίβου. Οι εγκαταστάσεις του σταδίου στεγάζουν δωρεάν 40 και πλέον αθλητικούς συλλόγους, από πυγμαχία και τοξοβολία ως σκάκι» αναφέρει ο Κώστας Πελετίδης, τονίζοντας:

«Βάλαμε στο κέντρο της προσοχής μας τις ανάγκες των ανθρώπων και των παιδιών μας! Για αυτό είναι ένα στολίδι της Πάτρας».

Το βίντεο προκάλεσε όχι μόνον ευμενή σχόλια από δεκάδες χρήστες της πλατφόρμας Tik Tok αλλά και σε άλλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η αποθέωση Πελετίδη στο Χ

Το βίντεο του Πελετίδη προκάλεσε αυτόματα σύγκριση με τα χάλια του ΟΑΚΑ και τους χειρισμούς διαδοχικών κυβερνήσεων επί μία 20ετία, γεγονός που σχολιάστηκε, όπως αναμενόταν και από τους χρήστες της πλατφόρμας Χ (πρώην Twitter). Τα περισσότερα σχόλια ήταν αποθεωτικά.

«Ας αναλάβει και το ΟΑΚΑ, γιατί να μην είναι πρωθυπουργός;» σχολίασαν ορισμένοι ενώ άλλοι έγραψαν:

«Ε ρε και δεν βγει στην Πάτρα… Ε και!»

«Ας αναλάβει και το ΟΑΚΑ ο Πελετιδης μπας και το γλυτώσουμε και από θέμα χρημάτων και να είμαστε σίγουροι ότι θα φτιαχτεί» σχολίασαν κάποιοι άλλοι.

«Δεν υπάρχει αυτό που κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση στην Πάτρα με Δήμαρχο Πελετίδη! Οδηγός μας για Δήμους και Περιφέρειες ποιους να ψηφίσουμε, γιατί ξεκάθαρα το ΚΚΕ έχει το νόου-χάου» ανέφερε κάποιος άλλος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

UNRWA: Άλλοι μπορούν να καλύψουν την απώλεια χρηματοδότησης από τις ΗΠΑ

Στο Διεθνές Δικαστήριο και η Τουρκία κατά του Ισραήλ

Τούρκος αθλητής απειλείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επειδή ύψωσε παλαιστινιακή σημαία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα