ΑΘΗΝΑ
03:05
|
04.05.2024
Μετά τον σάλο για τις αντισημιτικές αναρτήσεις του κ. Χατζάρα ήρθε και η οικειοθελής αποχώρηση... Οικειοθελής (το είπαμε;!).
Αποχώρησε ο Χατζάρας από την παράταξη του Σγουρού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αποχώρησή του από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υποψήφιος, Σπύρος Χατζάρας, μετά τις αντισημιτικές του αναρτήσεις.

Σε δήλωσή του, ισχυρίζεται πως είναι «αντι-μητσοτακικός» και όχι «αντισημίτης», ενώ κάνει λόγο για «πολιτικό υπόκοσμο της προδοσίας, της εξάρτησής και της υποτέλειας», που «τρέμει την ανασυγκρότηση του παλλαϊκού κινήματος και τη διογκούμενη λαϊκή συσπείρωση γύρω από τον Γιάννη Σγουρό».

Υπενθυμίζεται, πως το θέμα έφερε στο φως ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος ζήτησε τη διαγραφή του Χατζάρα από το ψηφοδέλτιο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και ημέρες, που η υπόθεση απασχολεί την επικαιρότητα και δημιουργήθηκε πλήθος αντιδράσεων, ούτε ο Γιάννης Σγουρός ούτε το ΠΑΣΟΚ τον διέγραψαν από τα ψηφοδέλτια.

Ωστόσο, εχθες, 3 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Σγουρός σημείωσε ότι, οι εν λόγω αναρτήσεις, ανασύρθηκαν από τα άδυτα του διαδικτύου, έχουν γίνει πριν από πολλά χρόνια και είναι, «απόλυτα καταδικαστέες».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα