ΑΘΗΝΑ
14:48
|
09.06.2026
Μετά τον σάλο για τις αντισημιτικές αναρτήσεις του κ. Χατζάρα ήρθε και η οικειοθελής αποχώρηση... Οικειοθελής (το είπαμε;!).
Αποχώρησε ο Χατζάρας από την παράταξη του Σγουρού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αποχώρησή του από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υποψήφιος, Σπύρος Χατζάρας, μετά τις αντισημιτικές του αναρτήσεις.

Σε δήλωσή του, ισχυρίζεται πως είναι «αντι-μητσοτακικός» και όχι «αντισημίτης», ενώ κάνει λόγο για «πολιτικό υπόκοσμο της προδοσίας, της εξάρτησής και της υποτέλειας», που «τρέμει την ανασυγκρότηση του παλλαϊκού κινήματος και τη διογκούμενη λαϊκή συσπείρωση γύρω από τον Γιάννη Σγουρό».

Υπενθυμίζεται, πως το θέμα έφερε στο φως ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος ζήτησε τη διαγραφή του Χατζάρα από το ψηφοδέλτιο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και ημέρες, που η υπόθεση απασχολεί την επικαιρότητα και δημιουργήθηκε πλήθος αντιδράσεων, ούτε ο Γιάννης Σγουρός ούτε το ΠΑΣΟΚ τον διέγραψαν από τα ψηφοδέλτια.

Ωστόσο, εχθες, 3 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Σγουρός σημείωσε ότι, οι εν λόγω αναρτήσεις, ανασύρθηκαν από τα άδυτα του διαδικτύου, έχουν γίνει πριν από πολλά χρόνια και είναι, «απόλυτα καταδικαστέες».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οργή στη Ρώμη με τον Μπεν Γκβιρ του Ισραήλ για τον χαρακτηρισμό «χώρα της σαγιονάρας» για την Ιταλία

Νέα καταγγελία κατά της Maersk: Εξακολουθεί να εφοδιάζει στρατιωτικά το Ισραήλ

Νεκροί και μαζική έξοδος αμάχων από την Τύρο κι άλλες περιοχές του νοτίου Λιβάνου καθώς το Ισραήλ αγνοεί τις «συμφωνίες» του Τραμπ

Υποκλοπές: Να κληθούν στη Βουλή Ντίλιαν, Κοντολέων, Δημητριάδης και Χάρπαζ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα