ΑΘΗΝΑ
17:54
|
06.05.2024
Ο Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον Γάλλο ομόλογό του και τον αρχηγό ΓΕΝ, θα επισκεφθεί τη φρεγάτα «Κίμων» και θα παραστεί στην τελετή καθέλκυσής της.
Ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην αεροπορική βάση Lann-Bihoué, της Γαλλίας μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας προκειμένου να συναντήσει τον ομόλογό του, Σεμπαστιάν Λεκορνού και να μεταβούν μαζί στις εγκαταστάσεις της Naval Group στη Λοριάντ, όπου θα τον υποδεχθεί ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ και να επιθεωρήσουν τις εργασίες ναυπήγησης της φρεγάτας «Νέαρχος».

Στις 16:00 τοπική ώρα, ο Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον Γάλλο ομόλογό του και τον αρχηγό ΓΕΝ, θα επισκεφθεί τη φρεγάτα «Κίμων» και θα παραστεί στην τελετή καθέλκυσής της.

Στις 17:00 τοπική ώρα, ο υπουργός Άμυνας θα μεταβεί στη βάση της Δύναμης Ειδικών Επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας στην περιοχή, στην οποία θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογο.

Στις 18:30 τοπική ώρα, ο Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στο Ναυτικό Κλιμάκιο του Πολεμικού Ναυτικού στην Lorient, όπου θα συναντηθεί με τον διοικητή και το προσωπικό του, ολοκληρώνοντας τον εκεί κύκλο συναντήσεων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Χτύπημα στην χώρα με Βρετανικά όπλα θα απαντηθεί με χτύπημα σε βρετανική βάση

Επίθεση στην Ράφα: Καταδικάζουν διεθνείς αξιωματούχοι

Γεραπετρίτης: Πρέπει να αποτραπεί η εισβολή στην Ράφα

Ιρανός Πρόεδρος: Καμιά ανοχή στη σιωνιστική και αντεπαναστατική αποσταθεροποίηση του Ιράκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα