ΑΘΗΝΑ
01:29
|
25.02.2024
Η αστυνομία ζητάει από όσους βρίσκονταν στην εκδήλωση να παράσχουν φωτογραφίες ή βίντεο, προκειμένου να εξακριβωθεί το τι συνέβη.
Ο συνεπικεφαλής του AfD
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), ανακοίνωσε δήλωσε ότι ο ένας από τους δύο συναρχηγούς του, ο Τίνο Χρουπάλα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί μετά από ένα «βίαιο επεισόδιο» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ενόψει των πολιτειακών εκλογών της Κυριακής στη Βαυαρία, στην πόλη Ίνγκολσταντ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η λακωνική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως ο Χρουπάλα, χρειάστηκε να λάβει ιατρική περίθαλψη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά «δεν ήταν εμφανής ένας προφανής τραυματισμός εκείνη τη στιγμή», ζητώντας από όσους βρίσκονταν στην εκδήλωση να παράσχουν φωτογραφίες ή βίντεο, προκειμένου να εξακριβωθεί το τι συνέβη.

Μάρτυρας ανέφερε στην τοπική εφημερίδα Donaukurier ότι ο ηγέτης του AfD έβγαλε μερικές selfie και στη συνέχεια κατέρρευσε ξαφνικά.

Αργότερα, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Άνω Βαυαρίας, δήλωσε ότι παραμένει ασαφές εάν ο 48χρονος πολιτικός δέχθηκε επίθεση, έπεσε ή απλώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη, Ημέρα Γερμανικής Ενότητας – η συμπροέδρός του AfD, Άλις Βάιντελ, ακύρωσε μια δημόσια ομιλία, κάνοντας λόγο «ζητήματα ασφαλείας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε η Όλγα Γεροβασίλη

Η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι παραδόθηκε στη μητέρα του

Κερκόπορτα σε «ολιγάρχες και Τουρκία» το ν/σ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, λέει η Ελληνική Λύση

Γιατί ο προκαθήμενος της Αγγλικανικής Εκκλησίας ακύρωσε συνάντηση με πάστορα της Βηθλεέμ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα